Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Itt az új RIVAL SONS album, a 'Feral Roots' friss videoklipje!


2019-06-20

A korábban a Black Sabbath előzenekaraként turnézó kaliforniai rockbanda január 25-én adta ki új nagylemezét, a 'Feral Roots'-ot.

A 'Feral Roots' album a Grammy-díjas producer, Dave Cobb kiadója, a Low Country Sound (Atlantic Records) jóvoltából látott napvilágot. A banda új LP-jét egy 'Back In The Woods' című single-dallal vezette fel, ami elérhető külön digitális kislemezéként is (valamint a lenti lejátszón, a 'Do Your Worst', a 'Look Away' című számmal és a címadó dal "vizualizációs videójával" egyetemben).

Az új lemez producere ezúttal is maga Cobb volt. A felvételek a világhírű Nashville-i RCA Stúdióban, valamint a legendás Muscle Shoals Sound Stúdióban zajlottak. A 'Feral Roots' borítóját egy neves művész, Martin Wittfooth festette (a rendelési opciók közt Wittfooth által dedikált példány is található).

A 'Feral Roots' albumot a következő felállás rögzítette: Jay Buchanan énekes, Scott Holiday gitáros, Dave Beste basszer és Mike Miley dobos.

A tracklista:
01. Do Your Worst
02. Sugar on the Bone
03. Back in the Woods
04. Look Away
05. Feral Roots
06. Too Bad
07. Stood By Me
08. Imperial Joy
09. All Directions
10. End of Forever
11. Shooting Stars

A világszerte "turnézó erőműként" ismert Rival Sons egy nagyszabású világkörüli túra során mutatta be a 'Feral Roots' albumot. 2019 tavaszán a The Sheepdogs társaságában járták az Államokat; ősszel pedig a Stone Temple Pilots-szal turnéznak.

Áprilisban megjelent a 'Too Bad' című szám hivatalos klipje, júniusban pedig a 'Sugar On The Bone' kisfilmje is, amit Patrik Skoglow filmezett, a banda Oslo-beli, stockholmi és koppenhágai teltházas koncertjein:

A Rival Sons előző stúdióalbuma, a 'Hollow Bones' 2016-ban jelent meg - erről bővebben itt írtunk.


Itt az új RIVAL SONS album, a 'Feral Roots' friss videoklipje!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás