Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Márciusban új szólóalbumot ad ki Mike Tramp - itt a 'Dead End Ride' című szám videoklipje!


2019-01-26

A White Lion egykori énekese, a dán rock-legenda ismét összeállt a skandináv Mighty Music kiadóval, hogy a jövő év elején kiadja új szólóalbumát.

A következő Tramp-album 'Stray From The Flock' címmel jelenik meg, 2019. március elsején. Ezen a lemezen "Tramp hű marad a rock 'n' roll időtlen gyökereihez, egyben saját munkásságához; így garantáltan nem fog csalódást okozni rajongóinak".

"Sok évvel ezelőtt rájöttem, hogy vissza kell térnem az alapokhoz, és nem szabad elvárásokat támasztani magam elé. Így kétségkívül mindig meglepetés ér" - nyilatkozta mosolyogva az énekes-dalszerző, akinek új albuma olyan dalokat tartalmaz, amit 1997 óta komponál. Tramp azóta komoly szóló-sikereket ért el - legutóbbi önálló műve, a 'Maybe Tomorrow' például toplista-első kiadvány lett.

A 'Stray From The Flock' dalai a dániai Ark Stúdióban születtek. A keverést Svédországban végezte el Peter Masson.

Tramp elmondta, hogy az új nóták szinte önmaguktól születtek meg: "Megragadtam a gitárt, és dalok egyszerűen elkezdtek ömleni belőlem. Gondoltam, 'mi a fene'?! Ez az album konkrétan ki akar törni belőlem!".

A 'Stray From The Flock' március elsején megjelenik CD-n, dupla gatefold LP-n (limitáltan, többféle színben), digitálisan és kazettán, a Target Records révén. Az előrendelési infókat itt lehet megtalálni.

Az új album első single-dala, a 'Dead End Ride' január 25-én látott napvilágot. Íme a premier:

Lentebb továbbá elérhető a hivatalos album-előzetes:

Tramp 2017 decemberében adta ki új kollekcióját: a 'This & That (But A Whole Lot More)' mindössze ezer példányszámban jelent meg világszerte. A box-szettben 5 CD és 1 DVD található meg, összefoglalván Tramp teljes karrierjét, valamint felvonultatván néhány eddig ki nem adott nótát.

Mike Tramp a következőket nyilatkozta az exkluzív kiadványról: "A 21. században, ahol a zeneipar egyfajta ódivatú kiárusításként működik, és a leglelkesebb rajongóidat mondhatni név szerint ismered, és velük kávézol, hatalmas örömömre szolgál, hogy valamit én is adhatok azoknak, akik ilyen hosszú időn keresztül kiálltak mellettem, és végig követtek e kaland során. Most tehát átadom nektek a kulcsot személyes széfemhez, ami összefoglal minden dalt és projektet, amiben az elmúlt 30 évben részt vettem. Ez a box-szett Mike Tramp-től csak a rajongóknak szól".

Bővebb infók a kiadványról, rendelés itt.

A 'This & That (But A Whole Lot More)' című kiadványon - ahogy a címe is elárulja - helyet kapott néhány vadonatúj dal is - ezek egyike a Tramp & Band Of Brothers néven rögzített, tökös rock 'n' roll-himnusza, a 'Work It All Out', aminek videoklipje itt megtekinthető:

Másik hír, hogy Mike Tramp 2019 februárjában és márciusában nagyszabású amerikai turnét bonyolít le, a fentebb említett, új szólólemez promóciója keretében. A körút beosztása itt érhető el.

Tramp 2017 elején adta ki 10. szólólemezét, a 'Maybe Tomorrow'-t - erről bővebben itt írtunk.


Márciusban új szólóalbumot ad ki Mike Tramp - itt a 'Dead End Ride' című szám videoklipje!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás