Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Új szöveges klipet mutatott be NIGHTRAGE: 'Disconnecting The Dots'


2020-02-12

A görög / svéd melo-death banda 2019 tavaszán adta ki legutóbbi stúdiólemezét, 'Wolf to Man' címmel. Erről jelent most meg egy új szöveges klip.

A 2019. március 29-én megjelent 'Wolf to Man' bortója és dallistája így néz ki:

01. Starless Night
02. Wolf To Man
03. Embrace The Nightrage
04. Desensitized
05. God Forbid
06. By Darkness Drawn
07. The Damned
08. Arm Aim Kill
09. Gemini
10. Disconnecting The Dots
11. Escape Route Insertion
12. Lytrosis (instrumentális)

A legfrissebb klip-premier, a 'Disconnecting The Dots' itt elérhető:

Az album első single-dala, a 'By Darkness Drawn' 2018. december 7-én jelent meg kislemez formájában, a Despotz Records jóvoltából. Egy héttel később a hivatalos videoklipet is bemutatták, ami lentebb megtekinthető.

A banda közleménye így szól: "A 'By Darkness Drawn' dalban saját jellegzetes NR gitár-dallamainkat ötvözzük színtiszta thrash metal zenével, és ritmusos, egyben fogós refrénnel. Egy lényegretörő Nightrage számról van szó - hogy úgy mondjuk. Ez a 'By Darkness Drawn'! Egy ütős thrasher! Élvezzétek".

Másik hír, hogy a Nightrage zenekarba nemrég új dobos érkezett, Dino George Stamoglou személyében. A 22 éves Stamoglou már a banda legutóbbi, Voivod-dal közös európai turnén bemutatkozott, de csak most vált hivatalos taggá, miután az előző ütős, Lawrence Dinamarca végleg kilépett a felállásból.

Lentebb elérhető a lemez címadó dalának és az 'Embrace The Nightrage' című számnak a szöveges videója is:

Február elsején jelent meg a 'Wolf to Man' második single-dala, a 'The Damned', ami egy "lebilincselően dallamos zenei kaland" - egy valós történetet mesél el, ami révén "megismerhetjük az emberiség elkerülhetetlen bukásának okait".

"Az emberek manapság lemondanak a valódi életről; belevetik magukat minden olcsó szar élménybe, és nem foglalkoznak a holnappal. Fontosabbnak tartják azt, hogy több "lájkjuk" legyen a közösségi média oldalaikon, mint azt, hogy közvetlen kapcsolatba lépjenek a környezetükben élőkkel. Az emberek és a testük teljesen kiüresedett mostanra; eladták olcsón a lelküket egy hamis, online életért cserébe. Ez a mi saját magunk hibája. Ezért hibáztathatjuk és gyűlölhetjük saját magunkat. Mi vagyunk az elátkozottak!".

A Nightrage zenekart 2000-ben alapította Marios Iliopoulos és a híres gitáros, Gus G. (Firewind, Ozzy). Ez utóbbi a banda második, 'Descent Into Chaos' albumának megjelenése után távozott. A Nightrage 18 éves karrierje során eddig hét stúdióalbumot adott ki, és számos világkörüli turnét bonyolított le; többek közt olyan együttesek társaságában, mint az At The Gates, a Dark Tranquillity, az Evergrey és az Amaranthe. Legutóbbi stúdiólemezük, a 'The Venomous' 2017 márciusában jelent meg, a Despotz Records jóvoltából. Az albumot egy Firewind-del közös európai turnén mutatták be.


Új szöveges klipet mutatott be NIGHTRAGE: 'Disconnecting The Dots'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás