Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

AT THE GATES - klip készült a 'The Colours Of The Beast' című számhoz


2019-04-12

Az At The Gates bemutatta aktuális, 'To Drink from the Night Itself' című albumán szereplő 'The Colours Of The Beast' dal hivatalos klipjét.

Az új videót a híres román művész, Costin Chioreanu (Twilight13Media) készítette. A banda frontembere, Tomas Lindberg az alábbi közleményt adta: "Egy időben a nagy presztízsnek számító Roadburn fesztiválos fellépésünkkel, úgy döntöttünk, kiadunk még egy videoklipet aktuális albumunkról. Ezúttal bandánk keményebb, mocskosabb oldalára fókuszálunk - ez a 'The Colours Of The Beast' című szám! Természetesen most is Costin-nal dolgoztunk, mivel ő képes igazán remekül leképezni az At The Gates zenéjének sötét, borongós oldalát. Kétségkívül ez az eddigi legelborultabb, leginkább lehangoló videónk! Büszkén mutatjuk be nektek az At The Gates új videoklipjét: 'The Colours Of The Beast'!".

Az At The Gates január 11-én két különleges EP-t dobott piacra; később pedig egy vadonatúj koncert-klipet mutattak be. Az At The Gates néhány hónapja bonyolított le egy sikeres észak-amerikai turnét, a Behemoth és a Wolves In The Throne Room társaságában, később pedig európai körútra indult a banda, de előtte még bejelentett két exkluzív kiadványt.

A svéd melo-death pionírok január 11-én dobták piacra limitált, 'The Mirror Black' és exkluzív, 'With the Pantheons Blind' című EP-jüket.

A 7 hüvelykes bakeliten is megjelent 'The Mirror Black' EP-re - a címadó dal mellett - felkerült egy 'Daggers Of Black Haze' című szám is (az At The Gates aktuális, 'To Drink from the Night Itself' című nagylemezéről); méghozzá új változatban, amiben Rob Miller (Amebix, Tau Cross) vendég-vokálozik.

A digitális formában megjelenő 'With the Pantheons Blind' lemezre a 'To Drink from the Night Itself' album munkálatai közben rögzített, az albumról lemaradt bónusz nóták kerültek fel - ezek hivatalos formában most először jelennek meg digitálisan; cím szerint a kvöetkezők: 'Daggers Of Black Haze, 'The Mirror Black' (feat. Rob Miller), 'The Chasm' (feat. Per Boder / God Macabre), 'A Labyrinth Of Tombs' (feat. Mikael Nox Pettersson / Craft), 'The Chasm' (demó), 'Raped By The Light Of Christ' (újrarögzített változat).

Az At The Gates frontembere, Tomas Lindberg elmondta: "Valami újat szerettünk volna kipróbálni, ezért jött az ötlet, hogy vendég-vokalistákkal rögzítsük ezeket a bónusz dalokat... Azt akartuk, hogy ezúttal más előadók is hallassák a hangjukat a mi zenénkben, ezáltal új köntöst kölcsönözvén ezeknek a számoknak. Nagy örömüönkre szolgált együtt dolgozni ezekkel a srácokkal - minden dalból kihoztuk a lehető legjobbat. A Rob Miller-rel közösen rögzített nóták számomra egyébként különösen kedvesek, lévén - akik ismernek, ezt jól tudják - hatalmas Amebix-rajongó vagyok. És nagyon szeretem a Tau Cross új lemezeit is. Persze eleinte nem tudtam, mire számíthatok, de végül ezek a dalok tökéletesen összenőttek Rob erőteljes hangjával. Ezért aztán úgy éreztük, e felvételek megérnek egy külön albumot... Részemről egyébként ez karrierem egyik legnagyobb érdeme - mármint az, hogy az egyik kedvenc énekesemmel szerepelhetek közösen egy dalban. Nagyon büszke vagyok ezekre a lemezekre. Remélem, ti is épp annyira fogjátok élvezni őket, mint én magam!".

Az új kiadványokat ezen a linken lehet megrendelni különféle formában. Íme a Rob Millerrel közös 'The Mirror Black' hivatalos videoklipje, valamint a 'Daggers Of Black Haze' hivatalos koncert-klipje, amit a legutóbbi európai turnén forgattak:

Az At The Gates az idei évben fellép több európai fesztiválon; de előtte még lebonyolít egy ausztrál / új-zélandi turnét, és koncertet ad a világhírű holland Roadburn fesztiválon (április 12-én). Az eddig ismeretes beosztás itt érhető el.


AT THE GATES - klip készült a 'The Colours Of The Beast' című számhoz
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás