Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

ANTROPOMORPHIA - bemutatta 'Luciferian Tempest' című dalát a holland "nekrofil" death metal banda


2019-03-27

Az AntropomorphiA zenekar közölte: következő albumukat 'Merciless Savagery' címen rögzítették.

A 'Merciless Savagery' album munkálatai az Aftermath Stúdió falai között zajlottak, a dobos Marco Stubbe producerkedése mellett. A végleges keverést és masztert a legendás Dan Swanö végezte el december végén. Az album 2019. április 5-én lát napvilágot (a Metal Blade kiadó jóvoltából), mint a 2017-es 'Sermon Ov Wrath' lemez folytatása.

Az Antropomorphia közleménye így szól: "Ahogy közeledünk negyedik nagylemezünk munkálatainak végéhez, egyre elégedettebbek vagyunk az eredményekkel. Lévén az új lemez dalszerzői munkálatai közben átmentünk egy rettentően sötét, durva időszakon - ami egyébként nem feltétlenül negatív dolog a mi esetünkben -, féktelen haraggal és konkrét elképzelésekkel formáltuk meg ezeket az audió-tájképeket. Alapvetően ismertető jeleink képezik az album struktúráját, de ezúttal új területeket is sikerült felfedeznünk. Brutális, sötét, gyűlöletteljes és fertőző riffekkel teli albumra kell számítani... nem is beszélve a közvetlen 'fuck you' attitűdről!".

Másik fontos hír, hogy a banda basszusgitárost váltott néhány hete: Marc van Stiphout helyére érkezett Jeroen Pleunis. Ennek kapcsán így szól a közlemény: "Marc-kal baráti körülmények közöt váltunk el; semmi rosszallás nincs közöttünk. Marc utódja Jeroen Pleunis (Villainy), aki egyébként nem idegen a banda számára - tehetsége és dühös egyénisége tökéletesen beleillik a zenekari összképbe. Egy új éra vette kezdetét; a kapuk megnyíltak; a Pokol szörnyetegei a világra szabadulnak!".

Az Antropomorphia jelenlegi felállását így Ferry Damen énekes-gitáros, Jos van den Brand gitáros, Jeroen Pleunis basszer és Marco Stubbe dobos alkotja. Az új, 'Luciferian Tempest' című számban Farida Lemouchi (The Devil's Blood, Molasses) vendégeskedik - ez az első alkalom a banda történetében, hogy női vokált alkalmaznak a felvételek során.

A 'Merciless Savagery' album - ami nem mellesleg a banda újjáalakulásának tizedik évfordulóját fémjelzi - az alább látható borítóval és dallistával jelenik meg:

01. Merciless Savagery
02. Requiem Diabolica
03. Womb Ov Thorns
04. Cahtedral Ov Tombs
05. Apocalyptic Scourge
06. Wailing Chorus Ov The Damned
07. Luciferian Tempest
08. The Darkest Light
09. Unsettling Voices

A lemez címadó dala - ízelítőképpen az előrendeléshez - lentebb meghallgatható, a 'Luciferian Tempest' dallal egyetemben. Szintén alább érhető el a 'Womb Ov Thorns' hivatalos klipje is.


ANTROPOMORPHIA - bemutatta 'Luciferian Tempest' című dalát a holland
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás