Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

MECHANICAL GOD CREATION - márciusra várható a harmadik album; itt az új dal, a 'Warface'!


2019-02-27

A milánói technikás death metal banda a Goatmancer Records-szal kötött lemezszerződést.

"Nagyon örülünk, hogy kollaborációra léphetünk a Goatmancer kiadóval, aminek munkatársai azóta hisznek bennünk, hogy meghallgatták az új albumot. Miután megbeszéltük a dolgokat, rájöttünk, hogy céljaink azonosak, így mindkét fél számára gyümölcsöző lesz ez a kapcsolat. Alig várjuk már, hogy megkezdődjön a közös munka, és szétterjeszthessük zenénket az egész világon".

A Mechanical God Creation harmadik nagylemeze, a 'The New Chapter' 2019. március 29-én fog megjelenni. Ez lesz a banda első kiadványa lesz, amin az új basszusgitáros Luca Ziliani (Crypt Of The Whisper) játszik.

A tracklista:
01.
The New Chapter
02. I Am the Godless Man
03. Till the Sun Is No Longer Black
04. Walking Dead
05. Before the Dawn (pt.I)
06. Overlord (pt.II)
07. What Remains (pt. III)
08. Black Faith
09. Dark Echoes
10. Bow to Death
11. Warface
12. Red Blood on White Snow

"Végre megoszthatjuk új, márciusban megjelenő albumunk első, 'Warface' című dalát, ami egy rendkívül erőszakos és epikus tétel. Reméljük, tetszeni fog a füleiteknek!" - közölte a banda.

A banda felállását Luciana Catananti énekesnő, Carlo Molinara dobos (Voyage), valamint Mirko Frontini (Humans Ablaze) és Deimos (Art Of Silence) gitárosok teszik teljessé. Legutóbbi nagylemezük, az 'Artifact of Annihilation' 2013 januárjában jelent meg, a WormHoleDeath Records által. Ezt követően a banda olyan neves zenekarok előtt lépett színpadra, mint a SpeticFlesh, a Kreator, a DragonForce, a Cadaveria, az Onslaught és a Behemoth.


MECHANICAL GOD CREATION - márciusra várható a harmadik album; itt az új dal, a 'Warface'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás