Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

ESSENCE OF DATUM - harmadik albumán dolgozik a fehérorosz instrumentális prog-metal banda


2019-04-03

Az Essence Of Datum duót a Season Of Mist kiadó igazolta le.

A minszki Essence Of Datum projektet Dmitry Ramanouski gitáros alapította 2011-ben. Miután a zenész megírta és felvette az első demókat, csatlakozott hozzá Pavel Vilchytski dobos is, aki mára oszlopos tagjává vált a duónak.

A banda a kezdetektől fogva instrumentális progresszív metal zenét játszik. Dalaik nyers hangzását különféle zenei stíluselemek tarkítják - mindezt teszi még különlegesebbé az imázs, melyben benne foglaltatnak olyan szokatlan megoldások, mint például a lemezborítókon szereplő, eredeti olajfestmények, illetve a speciális koncepciók (amit többek közt a Húsvét témája köré épít a banda).

A duót most leigazolta a Season Of Mist kiadó - ezzel kapcsolatban pedig az alábbi közlemény érkezett: "Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy a Season Of Mist családjához tartozhatunk! Jelenleg egy új albumon dolgozunk, ami egy több mint egyéves kemény munka gyümölcse lesz. Nagyon örülünk, hogy egy olyan kiadó révéné dobhatjuk piacra ezt az anyagot, akik fantasztikusabbnál fantasztikusabb előadókkal tartják a kapcsolatot; ezáltal a mi életünkre is inspiráló hatással vannak! RAW IS THE LAW!".

Hamarosan közzéteszik a harmadik Essence Of Datum album részleteit...


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás