Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Itt a CANNABIS CORPSE új albuma, a 'Nug So Vile' legfrissebb videoklipje: 'From Enslavement To Hydrobliteration'!


2019-11-22

Itt az új klip és a teljes album-stream!

A Cannabis Corpse új albuma, a 'Nug So Vile' egy "durva death metal anyag, ami hangzását tekintve a műfaj óriásainak vállán nyugszik". A Phil “Landphil” Hall (Municipal Waste) basszusgitáro-énekes és Josh “HallHammer” Hall dobos vezette csapat egy "420-tonnás, fegyver-szerű riffekkel felszerelt stoner-horror albumot" tett le az asztalra, "gyilkos THC-zombik közreműködésében és természetfeletti drog-mámor hatása alatt".

A fentebb említett duó ezúttal Adam Guilliams gitárossal egészült ki a stúdióban - ő Ray Suhy-t váltotta nemrégiben.

A Jarrett Pritchard (Goatwhore, 1349) által producelt és kevert 'Nug So Vile' - ami a 2017-es 'Left Hand Pass' album folytatása - 2019. november 1-én jelent meg, a  Season Of Mist kiadó jóvoltából. A borító és a dallista, valamint a rendelési infók alább érhetők el:

Elsőként a 'Cylinders Of Madness' című szám animációs videoklipjét osztották meg. Ennek kapcsán a frontember elmondta: "Testvérem, Hallhammer és jómagam izgatottan mutatjuk be a ‘Cylinders Of Madness’ animációs klipjét! Ez a videó Hallhammer első próbálkozása az animált világban, egyben a kezdete egy új, őrült jövőbeni fejezetnek. Ezáltal új lehetőségek nyílnak a Cannabis Corpse beteges világában!".

Újabban megjelent a 'Dawn Of Weed Possession' videoklipje és a "Blunt Force Domain' című szám szöveges videója is, amihez a következőket fűzték hozzá: "Hé, stonerek! Itt egy újabb provokatív jam az új, 'Nug So Vile' albumról! Ez egy gyors szöveges videó, ami kielégít minden "weed-metalra" vágyó delikvenst. Ezt a csodálatos videót a My Good Eye Visualsközreműködésében készítettük el!".

November végén bemutatták a 'From Enslavement To Hydrobliteration' című szám hivatalos klipjét is:

Alább végighallgatható a teljes album:

A Cannabis Corpse 2018 tavaszán bonyolította le négy éven belüli első európai turnéját, melynek során (március 21-én) felléptek a budapesti Dürer Kertben, valamint a skót Lords of the Land Fest-en is. Az új lemezbemutató turné 2020. január 3-án indul (a Withered zenekarral közösen). További infók a banda Facebook-oldalán találhatók meg.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás