Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Február közepén jelenik meg a floridai PSYKOTRIBE zenekar debütáló albuma - itt a 'Devil's Complex' címadó dalának videoklipje!


2020-02-06

A Tampa-beli Psykotribe az utóbbi időben nagy port kavart a floridai underground metal-színtéren, köszönhetően sajátosan extrém stílusuknak.

Mint most kiderült, a Psykotribe debütáló stúdiólemeze, a 'The Devil's Complex' 2020. február 14-én jelenik meg, a Combat Records / EMP Label Group kiadók révén.

A banda bemutatkozó albumának társ-producere az EMP / Combat kiadó főnöke, Thom Hazaert volt. A felvételek a Tampa-beli Mastersound Stúdióban zajlottak. A lemezre felkerült többek közt az az 'End It' című single-dal, amiben maga a Megadeth basszeros David Ellefson vendégeskedik (ez a szám szerepel Ellefson 'Sleeping Giants' című szólóalbumának bónusz lemezén is). A 'The Devil's Complex' album keverését egyébként egy igazi producer-legenda, Max Norman (Megadeth, Ozzy) végezte el.

A Psykotribe azután keltette fel az EMP és Hazaert figyelmét, hogy a banda megnyerte az 'EMP Underground Vol 1' című válogatás-lemez összeállítása érdekében rendezett, online előadói versenyt. A közönség szavazatai alapján a Psykotribe lett az 1. a versenyben.

A 'The Devil's Complex' album borítója és dallistája így néz ki:

01. Live Evil
02. Lord of Death
03. Faceless Killers
04. Devils Complex
05. Left Behind
06. Take Control
07. End It (Max Version)
08. Vengeance
09. Wicked White Lies
10. River Of Knives

Lentebb megtekinthető a címadó dal hivatalos videoklipje.

A Psykotribe zenekar - amit Dana Darkly és Jakob Sin énekesek, Jamez Madness, John Williams és Chris Lewis gitárosok, Chad Zielesch basszer és Adam Zielesch dobos alkot - a legends thrash banda, a Master előzenekaraként bonyolított le nemrég egy amerikai turnét; télen pedig Európát járták a Six Feet Under, a The Convalescence, a MagnaCult és a MecaLimb társaságában.

Bővebb infók a bandáról és a jövőbeni koncertekről itt érhetők el.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás