Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Decemberben jelenik meg a floridai PSYKOTRIBE zenekar debütáló albuma


2019-10-29

A Tampa-beli Psykotribe az utóbbi időben nagy port kavart a floridai underground metal-színtéren, köszönhetően sajátosan extrém stílusuknak.

Mint most kiderült, a Psykotribe debütáló stúdiólemeze, a 'The Devil's Complex' 2019. december 6-án jelenik meg, a Combat Records / EMP Label Group kiadók révén.

A banda bemutatkozó albumának társ-producere az EMP / Combat kiadó főnöke, Thom Hazaert volt. A felvételek a Tampa-beli Mastersound Stúdióban zajlottak. A lemezre felkerült többek közt az az 'End It' című single-dal, amiben maga a Megadeth basszeros David Ellefson vendégeskedik (ez a szám szerepel Ellefson 'Sleeping Giants' című szólóalbumának bónusz lemezén is). A 'The Devil's Complex' album keverését egyébként egy igazi producer-legenda, Max Norman (Megadeth, Ozzy) végezte el.

A Psykotribe azután keltette fel az EMP és Hazaert figyelmét, hogy a banda megnyerte az 'EMP Underground Vol 1' című válogatás-lemez összeállítása érdekében rendezett, online előadói versenyt. A közönség szavazatai alapján a Psykotribe lett az 1. a versenyben.

Hamarosan közzéteszik a 'The Devil's Complex' album első ízelítőit, további részleteit...

A Psykotribe zenekar - amit Dana Darkly és Jakob Sin énekesek, Jamez Madness, John Williams és Chris Lewis gitárosok, Chad Zielesch basszer és Adam Zielesch dobos alkot - a legends thrash banda, a Master előzenekaraként bonyolított le nemrég egy amerikai turnét; télen pedig Európát járják a Six Feet Under, a The Convalescence, a MagnaCult és a MecaLimb társaságában.

Bővebb infók a bandáról és a jövőbeni koncertekről itt érhetők el.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás