Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Elhunyt a SACRED REICH egykori gitárosa, Jason Rainey


2020-03-18

A zenész 53 éves korában vesztette életét, szívroham következtében.

"Mély megrendüléssel és széttört szívvel jelentjük, hogy jóbarátunk, gitárosunk és a Sacred Reich egyik alapítója, Jason Rainey elhunyt" - olvasható az Arizona-beli thrasherek közleményében.

"Jason még csak hat hónappal korábban ragadott gitárt a kezébe először, ezután rögtön megalapította a bandát. Igaz és valós szándékai és akarata hajtotta a zenekart a korai években. Jason mindvégig fáradhatatlanul dolgozott. A Sacred Reich volt az ő élete".

"Az utóbbi években súlyos egészségügyi problémákkal küzdött; mígnem végül megadta magát egy szívrohamnak, 2020. március 16-án, egy hétfői napon. Jason mindössze 53 éves volt".

"Nyugodj békében; hiányozni fogsz nekünk".

Jason Wesley Rainey
1967. február 14. - 2020. március 16.

Rainey első körben 1985 és 2000 között volt a Sacred Reich ritmusgitárosa. Ő játszott a '87-es 'Ignorance', az 1990-es 'The American Way', az 1993-as 'Independent' és a '96-os 'Heal' albumokon. A banda 2006-os újjáalakulását követően ismét a zenekar hivatalos tagjává vált, de a későbbi kiadványokon (köztük a 2019-es 'Awakening' albumon) és koncertek többségén - egészségügyi problémái okán - már nem szerepelt.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás