Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

CRYPTA néven alapítottak új bandát a Nervosából kilépett tagok - megköttetett az első lemezszerződés


2020-06-17

A brazil thrasher "lány-trió", a Nervosa néhány hete megfogyatkozott;a kilépő tagok pedig új bandát alapítottak Crypta néven.

A Nervosa egykori front-asszonya, Fernanda Lira egy Instagram-posztban jelentette be, hogy Luana Dametto dobossal közösen létrehozták a Crypta zenekart. A két ex-Nervosa zenészhez a Burning Witches gitárosa, Sonia "Anubis" Nusselder és az egykori Hagbard-pengetős Tainá Bergamaschi csatlakozott - az előbbi a szóló-, az utóbbi pedig a ritmusgitáros a Cryptában.

A Crypta jelenleg első albumán dolgozik, ami a hírek szerint jóval death metal-orientáltabb a fentebb említett bandák stílusánál. A holland-brazil származású csajbanda most megkötötte első lemezszerződését; méghozzá az osztrák Napalm Records kiadóval (és annak menedzsment cégével, a Napalm Events-szel).

Fernanda Lira így nyilatkozott: "Nagyon boldog vagyok, hogy ismét a Napalm Records-szal dolgozhatok, mivel mindig is jó kapcsolatom volt ezzel a kiadóval, a korábbi projektjeim esetében. Nagyon örülök, hogy a továbbiakban is velük dolgozhatok, mivel olyanok ők nekem, mint a második családom! A Crypta tagjai is hasonlóan izgatottak, és nagyon szerencsésnek érezzük magunkat, hogy egy ilyen nagyszabású motor-beindítást kaptunk! Alig várjuk már, hogy ténylegesen is kezdetét vegyék a dolgok, és bízunk benne, hogy közösen egy rengeteg gyümölcsöt hozó ösvényt járhatunk be!".

Hamarosan jönnek a friss hírek a Crypta debütálása kapcsán...

Fernanda Lira és Luana Dametto 2020 áprilisában lépett ki a Nervosa zenekarból, ami ezt követően (új felállással) négytagúra bővült - minderről bővebben itt írtunk.


CRYPTA néven alapítottak új bandát a Nervosából kilépett tagok - megköttetett az első lemezszerződés
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás