Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

'Si Vis Pacem, Para Bellum' címmel jelenik meg az új SEETHER album - itt a friss dal és videoklip, a 'Dangerous'!


2020-06-24

A dél-afrikai rockbanda a 2017-es 'Poison the Parish' album folytatásaképpen vette fel és adja ki új, 'Si Vis Pacem, Para Bellum' című nagylemezét, 2020. augusztus 28-án, a Fantasy Records jóvoltából.

A 'Si Vis Pacem, Para Bellum' [ami latin nyelvről fordítva a következőt jelenti: "Ha békét akarsz, készülj a háborúra"] egy 13 új számból álló, "euforikus és sejtelmes atmoszférájú rock-album", ami egyben a Seether illusztris karrierjének eddigi legerősebb anyaga.

A 'Si Vis Pacem, Para Bellum' a Seether nyolcadik stúdióalbuma; a 2017-es 'Poison the Parish' album folytatása. Az új lemez producere ezúttal is maga a banda frontembere, Shaun Morgan; hangmérnöke pedig a legendás Matt Hyde (Deftones, AFI) volt. A lemez-felvételek egy Nashville-beli stúdióban zajlottak, 2019 decembere és 2020 januárja között.

Ezen az albumon mutatkozik be a Seether új tagja, Corey Lowery (a Saint Asonia és a Stuck Mojo egykori énekes-gitárosa), aki immáron közel két évtizede Morgan jóbarátja. "Corey rengeteg tapasztalattal rendelkezik, és egy igazán inspiráló gitáros. Ő az a báty, akire mindig is szükségem volt" - nyilatkozta Morgan.

A Seether felállását egy "szilárd ritmus-szekció"; vagyis Dale Stewart basszusgitáros / egyik alapító és John Humphrey dobos (aki 2003-ban csatlakozott a bandához) teszi teljessé.

A 'Si Vis Pacem, Para Bellum' album "épp annyira dinamikus, amennyire fülbemászó; lévén Morgan minden énekes-dalszerzői készségét beleöntette ezekbe a heavy-rock ritmusokba. Az új lemez azonban ezúttal a grunge műfaj sötét és nyers, egyben őszinte gitár-témáira, valamint a dél-afrikai punk- és metalzene hatására alapozták, mivel Morgan és Stewart egyaránt ezen a műfajon nőtt fel. A Seether tehát ezúttal is egyedit és időtállót alkotott".

A 'Si Vis Pacem, Para Bellum' augusztus 28-án megjelenik CD-n, bakeliten és digitális változatban. Az előrendelési infókat itt lehet megtalálni. Íme a borító és a tracklista:

01. Dead And Done
02. Bruised And Bloodied
03. Wasteland
04. Dangerous
05. Liar
06. Can’t Go Wrong
07. Buried In The Sand
08. Let It Go
09. Failure
10. Beg
11. Drift Away
12. Pride Before The Fall
13. Written In Stone

Az első single-dal, a 'Dangerous' lentebb elérhető hivatalos animációs videó formájában, amit egy neves török rendező, Mertcan Mertbilek (Santana, Ray Charles, Ravi Shankar, Elvis Costello) készített.


'Si Vis Pacem, Para Bellum' címmel jelenik meg az új SEETHER album - itt a friss dal és videoklip, a 'Dangerous'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás