Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Elkészült és szeptemberben megjelenik az új STRYPER album - itt a 'Blood From Above' című szám!


2020-06-27

A Michael Sweet vezette veterán heavy metal banda új nagylemezét szeptember 4-én adja ki a Frontiers, 'Even the Devil Believes' címmel.

A Stryper ismételten bebizonyítja, hogy a banda magas színvonalú dalszerzői és előadói készségei mit sem apadtak az évtizedek során. Az ikonikus zenekar szeptember 4-én megjelenő, 13. stúdióalbuma, az 'Even the Devil Believes' tele van jellegzetes Stryper-riffekkel, harmonikus dallamokkal és pozitív dalszövegekkel. Ez a 11 számos album nem mellesleg a banda első felvétele, amin Perry Richardson (Firehouse) basszusgitározik és háttér-vokálozik.

Az 'Even the Devil Believes' - ami a 2018-as 'God Damn Evil' folytatása - kapcsán Michael Sweet frontember elmondta: "Hatalmas lett az egész lemez. 11 dal kerül fel rá. Mindig megkapom a magamét, amikor azt mondom, hogy 'Ez a legjobb lemezünk'... mert minden albumnál ezt szoktam emlegetni. De valóban hiszem, hogy minden lemezzel egyre jobbak leszünk...".

"Az új lemezt a globális járvány ideje alatt rögzítettük, én pedig hiszek abban, hogy az új dalok szövegei tökéletesen passzol a jelenkori zűrzavaros idők zajához. Ez tehát egy reménnyel és inspirációval teli album, ami egyfajta fényt biztosít a hallgatók számára a legsötétebb idők közepette" - tette hozzá a Styper-t 1983 óta vezető Sweet, aki egyben producere is volt az új albumnak.

"Ennek a lemeznek olyan enerigája van, mint amilyen egy másik korábbi lemezünknek sem. Sőt, konkrétan előhúztunk egy korábban ki nem adott dalt a múltból - ezáltal pedig némileg visszahozzuk a hallgatóság számára az 1989-es évet".

Az 'Even the Devil Believes' borítója és dallistája így néz ki:

01. Blood From Above
02. Make Love Great Again
03. Let Him In
04. Do Unto Others
05. Even The Devil Believes
06. How To Fly
07. Divider
08. This I Pray
09. Invitation Only
10. For God & Rock 'N' Roll
11. Middle Finger Messiah

Az első nyilvános dal, a 'Blood From Above' lentebb elérhető szöveges videó formájában, ízelítőképpen az album előrendeléséhez.

"Ez vérbeli metalzene! Erőteljes, releváns, az életet is képes megváltoztatni. Kétségtelenül az egyik legjobb szám, amit valaha felvettünk és nem is jöhetne ki jobbkor" - fűzte hozzá Sweet.

A Stryper jelenlegi felállását Michael Sweet énekes-gitáros, Robert Sweet dobos, Oz Fox gitáros és Perry Richardson (Firehouse) basszusgitáros alkotja.


Elkészült és szeptemberben megjelenik az új STRYPER album - itt a 'Blood From Above' című szám!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás