Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Szeptemberben új albuma jelenik meg a VARG zenekarnak - itt a 'Zeichen' címadó dalának videoklipje!


2020-07-17

A könyörtelenségéről és botrány-keltéséről ismert német melodic death / black metal banda 2020. szeptember 18-án adja ki új, 'Zeichen' című stúdióalbumát a Napalm Records jóvoltából.

A 2005-ös megalakulás óta, a "Coburg-i farkasok" hat nagylemezt adtak ki - ezek mindegyike felkerült a hivatalos német és osztrák toplistákra. A banda teljes eddigi karrierjét végigturnézta: bejárták teljes Észak-Amerikát és Európát, ezáltal nemzetközi ismertségre és elismertségre szert téve.

A német horda - elmélyült, intenzív dalszövegeivel, és modern viking-metalos hangzásával - ott vágja mellbe a hallgatót, ahol az a legjobban fáj! Annak ellenére, hogy zenéjük változatosságban gazdag, a Varg mindigvégig hű maradt eredeti gyökereihez, a dallamos, pogány death és black metalhoz.

Legújabb lemezük, a 'Zeichen' a 2019-es 'Wolfszeit II' folytatásaképpen jelenik meg (ez a banda 2007-es 'Wolfszeit' albumának újrarögzített változata). Legutóbb pedig 2018-ban adott ki teljes értékű nagylemezt a Coburg-beli zenekar, 'Götterdämmerung' címmel.

Hetedik, 'Zeichen' című [magyarul: "Jelek"] nagylemezével - amit 2020. szeptember 18-án ad ki a Napalm Records - a Varg visszatér zenei gyökereihez; egyúttal pedig új éra veszi kezdetét a farkasok csaták, háborúk, halál és vérontás kísértette történetében: a banda újra vérbeli "pagan metal" stílust űz, melodic metal-köntésben, pengeéles riffekkel és Freki dühös vokáljaival megspékelve. "Felejts el mindent, amit korábban erről a bandáról hallottál vagy láttál, és fogadd el ezt az új albumot egy kezdetként, ami mentes mindenféle töltelétől és fölösleges hangtól".

A 'Zeichen' album borítója és dallistája így néz ki:

01. 793
02. Schildwall
03. Auf die Götter
04. Rán
05. Fara Til Ránar
06. Wildes Heer
07. Feld der Ehre
08. Wanderer
09. Verräter
10. Zeichen

A 'Zeichen' album címadó dalának hivatalos videoklipje lentebb tekinthető meg. Ennek kapcsán így szól a banda közleménye: "A 'Zeichen' dal új albumunk szívét képezi; egyúttal pedig bemutatja az "új" Verg-ot. Fontosnak éreztük, hogy elsőként a címadó dalt adjuk ki hivatalos videoklip formájában, mivel ez a dal remekül reflektál az album energiájára - mind zenei, mind vizuális tekintetben. Továbbá: ezáltal ismerhetitek meg a vikingek legendás éráját. Kövessetek minket a kalandunk során!".

 

A 'Zeichen' album limitált változatainak "kicsomagoló" videója itt érhető el:


Szeptemberben új albuma jelenik meg a VARG zenekarnak - itt a 'Zeichen' címadó dalának videoklipje!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás