Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Dal- és klip-premier a HELL IN THE CLUB új albumáról: 'We'll Never Leave The Castle'


2020-07-17

Az olasz hard rocker banda - amit az Elvenking énekese, Davide Moras vezet - új albumát szeptember 4-én adja ki Frontiers, 'Hell of Fame' címmel.

Az Elvenking, a Secret Sphere és az Eternal Idol egyes zenészei alkotta Hell In The Club keretein belül a tagok teljesen mást művelnek, mint eredeti bandájukban. A javarészt az olasz power / speed metal színtér legnevesebb együtteseinek zenészeiből összeállt H.I.T.C. a klasszikus hard rockot vegyíti modern hangzással és "az '50 évek party rock 'n' roll-jával".

A Davide "Dave" Moras (Elvenking) énekes vezette, Andrea "Picco" Piccardi (ex-Wrathchild) gitárossal, Federico "Fede" Pennazzato (Death SS, Secret Sphere, Morgana, Odd Dimension) dobossal és Andrea "Andy" Buratto (Secret Sphere, Ace Of Hearts) basszusgitárossal kiegészülő Hell In The Club néhány éve lemezszerződést kötött a Frontiers-szel, miután a kiadó felfigyelt a banda első három, nagysikerű stúdiólemezére.

Legutóbbi, 'See You on the Dark Side' című lemezük az elmúlt évek egyik legerősebb dél-európai glam-rock albuma. Ezen a lemezen a banda azt a lendületet és frissességet viszi tovább, amibe a 'Let the Games Begin'-nel belevágott, és azt a kiforrott hangzást emeli újabb szintre, ami a 'Devin on My Shoulder' lemezen hallható. 2020 őszére pedig egy mindezt túlszárnyaló sorlemez van kilátásban!

"A 'Hell of Fame' albumon a 'See You on the Dark Side'-hoz közeli zenei megközelítés hallható, de ez annál jóval lényegretörőbb és ütősebb anyag. Őszintén megmondom, az elején egy kicsit szkeptikus is voltam az új albummal kapcsolatban... de aztán - ahogy az szokszor megesik - a túlgondolás felett győzedelmeskedett az egyszerű és ösztönös gondolkodás. Amire tehát számítani kell: egy feszes, függőséget okozó, izgalmas hard rock album, ismerős hangzással és számtalan Hell In The Club-védjeggyel felszerelve" - nyilatkozta az énekes Dave.

A basszusgitáros Andy hozzátette: "Totálisan elégedett vagyok a végeredménnyel. Érzésem szerint ötödik albumunk egy hihetetlenül jó lemez; egyben pedig egy ZSENIÁLIS kivitelezésű anyag! Ezúttal jóval konkrétabb megközelítéssel álltunk a feladathoz, és hagytuk, hogy a dalok természetes módon zúduljanak belőlünk; ne erőltessünk semmit. Ezt a lemezt már most épp annyira imádom, mint a diszkográfiánk többi részét, és biztos vagyok benne, hogy Ti is rajongani fogtok érte!".

A tracklista:
01. We'll Never Leave The Castle
02. Worst Case Scenario
03. Here Today, Gone Tomorrow
04. Joker
05. Last Of An Undying Kind
06. Nostalgia
07. Lullaby For An Angel
08. Mr. Grouch
09. No Room In Hell
10. Tokyo Lights
11. Lucifer’s Magic

Az új lemezről elsőként a 'We'll Never Leave The Castle' című single hivatalos videoklipjét tették közzé, ízelítőképpen az előrendeléshez. Íme a premier:


Dal- és klip-premier a HELL IN THE CLUB új albumáról: 'We'll Never Leave The Castle'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás