Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Új válogatás-albummal készült Mark Boals és legendás bandája, a RING OF FIRE - itt van két ízelítő dal!


2020-09-09

A legendás metal-énekes, Mark Boals egy két lemezes ‘best-of’ kollekcióval készült, ami szóló-munkásságát és a Ring Of Fire együttes legjobb dalait foglalja össze.

Doug Aldrich, Tony MacAlpine, Jeff Kollman, Neil Citron, Vitalij Kuprij, Vinny Appice, Virgil Donati, Erik Norlander, Chris Brooks és Steve Weingart - néhány név azok közül, akik együtt dolgoztak Mark Boals-szal az évek során. Az énekes szóló-munkásságának legkiemelkedőbb pillanatai kerültek dokumentálásra az október 9-én megjelenő, 'All The Best!' című dupla-albumon.

Mark Boals így nyilatkozott: "Nagyon boldog és büszke vagyok, hogy kiadhatom ezt a kollekciót, ami szóló-karrierem és a Ring Of Fire legszebb pillanatait foglalja össze! Megtalálhatók ezen a kiadványon első szólóalbumom egyes dalai, melyek annak idején csak Japánban jelentek meg, és azóta is nagyon nehéz rájuk lelni. Ezek azok a nóták, melyeket a fantasztikus gitáros, Doug Aldrich közreműködésében rögzítettem. A második szólóalbumomból végül a Ring Of Fire zenekar született meg, mivel a felállás túl erős volt ahhoz, hogy mindezt egyetlen albumon teljesítsük ki. Ezért négy további stúdióalbumon keresztül dolgoztunk a Ring Of Fire színeiben. Az, hogy Tony MacAlpine és Virgil Donati együtt dolgozik, olyan mint egy géniusz-találkozó - pláne, ha bevesszük a sorba Vitalij Kuprij-t, akinek jelenlét alapvetően egy varázslattal ér fel!".

Az énekes így folytatta: "Az 'Edge of the World' című szólóalbumomon szintén nagyszerű vendég-zenészekkel dolgoztam együtt - köztük olyanokkal is, akik gyerekkori hőseim, mint például a világtörténelem legjobb hard rock-dobosa, Vinnie Appice! Amikor visszahallgatom azokat a rettentően magas vokál-témákat, amik kijöttek a torkomból, és azokat a virtuóz zenei témákat, melyek ezekbe a dalokba szorultak, még én magam is sokszor meglepődöm, hahaha! Mindannyian új magaslatokba emelkedtünk annak idején, és rengeteg szép emlék jut eszembe, amikor meghallom ezeket a nótákat... Akkoriban Los Angeles-ben motorozgattam Tony Macalpine-nal, és rengeteget söröztünk a tengerparton a szabadidőnkben... A mellettünk lévő szobában Snoop Dogg stúdiózott (a Paramount Studios-ról van szó), aki meg is hallgatta a mi zenénket, és azt mondta, nekem is el kell szívnom valamit vele, az segítene leállni a pörgésről, hahaha! A billentyű-témákat továbbá egy Beverly Hills-i panzióban vettük el, ami egy híres film-sztár barátunk tulajdonában áll. Itt Vitalij Kuprij segített ki minket, különleges billentyű-játékával és néhány pohár ritka whiskey-vel, amit egészestés beszélgetések közepette fogyasztottunk el".

Boals hozzáfűzte: "Annak idején tényleg nagyon élveztem elkészíteni ezeket az albumokat, és remélem, Ti is ennyire fogjátok élvezni e dalok újrahallgatását! Minden jót, jó egészséget és örömteli zenét kívánok nektek!".

Mark Boals új kiadványának borítója és dallistája így néz ki:

CD1 - Mark Boals
01. Jane
02. Broken Heart
03. I’m Sorry
04. My Turn
05. Find Our Way
06. Ring Of Fire
07. Death Row
08. Keeper Of The Flame
09. Alone
10. Battle Of The Titans
11. Betrayed
12. Lady Babylon
13. Between Two Mirrors
14. Through The Endless Night
15. Up To You
16. Garden Of Pain

CD2 - Ring Of Fire
01. Circle Of Time
02. The Oracle
03. Take Me Home
04. My Deja Vu
05. Blue Sky
06. Ghost Of America
07. Invisible Man
08. Lapse Of Reality
09. You Were There
10. Perfect World
11. Darkfall
12. Mother Russia
13. Land Of Frozen Tears
14. Our World

Mark Boals az úgynevezett neo-klasszikus metal műfaj egyik zászlóvivő előadója. A műfaj rajongói 1986-ban ismerhették meg az ő hangját; méghozzá a Yngwie Malmsteen's Rising Force együttes énekeseként, a legendássá vált 'Trilogy' albumon, illetve további öt nagylemezen és kultikus Malmsteen-videóban.

Mark karrierje során három szólólemezt rögzített - ezek cím szerint a következők: 'Ignition' (ami eredetileg csak Japában jelent meg, 1998-ban), 'Ring of Fire' (2000), 'Edge of the World' (2002).

2002-ben megalakult a Ring Of Fire zenekar (amit Boals második szólóalbumáról nevezett el), amiben olyan neves zenészek kísérték a frontembert, mint Tony Macalpine, George Bellas gitáros, Virgil Donati dobos, Philip Bynoe basszusgitáros és Vitalij Kuprij billentyűs. A Ring Of Fire négy, mérföldkőnek számító neo-klasszikus metal-albumot tett le az asztalra, és egy koncert CD/DVD-t is rögzített Japánban.

Mark Boals legutóbbi megmozdulása egy melodic-metal stílusú album volt, amit a Vision Divine / Labyrinth gitáros Olaf Thorsen közreműködésében alkotott meg, Shining Black néven.

Az új, 'All The Best!' című kollekciót itt lehet megrendelni.


Új válogatás-albummal készült Mark Boals és legendás bandája, a RING OF FIRE - itt van két ízelítő dal!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás