Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Kilépett a dobos és a gitáros a legendás MASSACRE zenekarból


2020-09-15

A legendás floridai death metal banda dobosa, Jeramie Kling és gitárosa, Taylor Nordberg bejelentette távozását.

Jeramie Kling és Taylor Nordberg közös közleménye így szól:

"Nagyon sajnáljuk, de ugyanakkor megnyugvással tölt el minket, hogy bejelenthetjük: elhagyjuk a Massacre zenekart. Sokan figyelmeztettetek minket egy évvel ezelőtt; és igazatok is volt. Egy állandósult hullámvölgyekből, szerencsétlenségekből álló év volt ez. A környezet és a hangulat olyanná vált, amilyet a továbbiakban már nem szeretnénk megélni".

"Amit eredetileg demokráciaként adtak elő nekünk, abból egy véget nem értő diktatúra lett, mely mentes mindenféle kommunikációtól. Mi pedig nem hagyjuk, hogy hírnevünket szétrombolja ez a gyerekes viselkedés. Mi magunkat profi zenészekként tartjuk számon, és rendszeresen 110%-ot adunk bele minden projektbe, aminek részesei vagyunk".

"Mi írtunk és rögzítettünk 14 dalt a Massacre új albumára; szerveztük a kontaktokat a zeneiparon belül - mindezt tettük sok évtizednyi turné- és stúdió-tapasztalat révén, feláldozván időnket és energiánkat. Végül pedig azzal vádoltak meg minket paranoid módon, hogy át akarjuk venni az irányítást a banda felett".

"Arról nem is beszélve, hogy milyen szánalmas, amikor egy bizonyos egyén nem hajlandó veled beszélni telefonon, hogy közösen megvitassatok néhány, bandát illető témát... Nekünk tehát nem maradt más választásunk, mint hogy kilépünk ebből az egészségtelen partner-kapcsolatból".

"Szeretnénk elnézést kérni a mi rajongóinktól és a Massacre-fanoktól egyaránt, amiért nem hallhatják azt az albumot, amit mi írtunk a banda számára... legalábbis nem a Massacre neve alatt. Egyébként annak örülünk, hogy együtt zenélhettünk Michael Borders-szel - neki a legjobbakat kívánjuk a jövőre nézve!".

 

A Massacre zenekar 2019 nyarán a kultikus 'From Beyond' album felállásának "háromnegyedével"; vagyis Rick Rozz gitárossal, Michael Borders basszusgitárossal, Ed Webb (ex-Diabolic) énekessel, valamint Mike Mazzonetto dobossal tért vissza. Ez a formáció adta ki a 2014-es 'Back From Beyond' albumot, amiről bővebben itt írtunk.

A csapat később szerződést kötött a brit United Talent Agency koncertszervező céggel, amit a híres Ben Ward irányít.

2019 decemberében bejelentették, hogy készülőben van egy új album is, ami már egy új felállás rögzít. Dobos poszton Jeramie Kling (Venom Inc., The Absence, Goregang), gitáros poszton pedig Taylor Nordberg (The Absence, Gorgang) szerepek. Mellettük az eredeti basszer, Michael Borders, valamint az eredeti énekes, Kam Lee (ex-Death, ex-Mantas) tagja az új felállásnak - ez utóbbinak 23 éven belül ez lesz az első stúdió-felvétele a Massacre zenekarral.

A Massacre 2020 elején látott neki negyedik stúdióalbuma rögzítésének; méghozzá a Kling/Nordberg-féle, floridai Smoke & Mirrors Productions Stúdióban. Ízelítőképpen itt belehallgathatunk egy új, 'Cycle Of The Curse' című szám demó-változatába.

Miután a Kling/Nordberg páros összeveszett Kam Lee-vel, újra bizonytalanná vált a Massacre jövője, de hamarosan minden bizonnyal megismerhetjük a további fejleményeket.


Kilépett a dobos és a gitáros a legendás MASSACRE zenekarból
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás