Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

SODOM - toplistákon a 'Genesis XIX' album


2020-11-25

A veterán thrash banda megújult felállásának első nagylemezét dobta piacra 2020 őszének végén.
 

A Sodom új stúdióalbuma 'Genesis XIX' címmel látott napvilágot, 2020. november 27-én, Észak-Amerikában az Entertainment One (eOne), Európában és a világ többi táján pedig a Steamhammer/SPV kiadók jóvoltából.

A 'Genesis XIX' című albumot Siggi Bemm hangmérnök közreműködésében rögzítette a Sodom, aminek új felállását - a bandavezér Tom Angelripper mellett - a dobos Toni Merkel (Sabiendas, Big End Bolt, stb.) dobos, valamint Frank Blackfire (ex-Sodom, ex-Kreator, Frank Blackfire, Assassin) és Yorck Segatz (Beyondition) gitárosok alkotják. A hanganyag maszterizálását Patrick W. Engel látta el; a lemezborító pedig a Joe Petagno (Motörhead) műve.

A tracklista:
01. Blind Superstition
02. Sodom & Gomorrah
03. Euthanasia
04. Genesis XIX
05. Nicht mehr mein Land
06. Glock N' Roll
07. The Harponeer
08. Dehumanized
09. Occult Perpetrator
10. Waldo & Pigpen
11. Indoctrination
12. Friendly Fire

Az új album felkerült a hivatalos német zenei toplista 10. helyére!

A 'Genesis XIX' megjelent digipak CD, exkluzív dupla LP-n, valamint digitális változatban. Az előrendelésről bővebb infók itt találhatók. Az első három ízelítő, a 'Sodom & Gomorrah', az 'Indoctrination' című szám szöveges videója, valamint a 'Friendly Fire' hivatalos videoklipje alább megtekinthető:

A Sodom felállása 2018-ban változott meg, miután a frontember Tom Angelripper kirúgta Markus "Makka" Freiwald dobost és Bernd "Bernemann" Kost gitárost (erről bővebben itt írtunk). Ezt követően a frontember a dobos Husky-t (Asphyx, Desaster), valamint Frank Blackfire (ex-Sodom, ex-Kreator, Frank Blackfire, Assassin) és Yorck Segatz (Beyondition) gitárosokat vette maga mellé. Ezzel a felállással készült el a 2019-es, 'Out of the Frontline Trench' EP (amiről itt számoltunk be). Ezután a csapat megvált Husky-tól - helyére pedig a Sabiendas és a Big End Bolt ütősét, Toni Merkel-t vette be.

 

SODOM - toplistákon a 'Genesis XIX' album
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás