Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Itt az ausztrál TERAMAZE zenekar új száma, a 'Take Your Shot'!


2020-12-14

Az ausztrál modern prog-metal banda, a Teramaze 'I Wonder' címmel adott ki új stúdióalbumot október 9-én, a Wells Music Records jóvoltából. Most egy új, a lemezen nem szereplő nótát is bemutattak.
 

Az 'I Wonder' album formájában a Teramaze "egy újabb lenyűgöző, modern progresszív metal-mesterművet" alkotott meg. Az ausztrál csapat új nagylemezének "tovább folytatódik az a megállíthatatlan fejlődés, ami a 'Her Halo' és az 'Are We Soldiers' albumokkal vette kezdetét".

Dean Wells, a Termaze énekes-gitáros dalszerzője a következőket nyilatkozta: "Az 'I Wonder' egy olyan album, amit személy szerint jómagam már hosszú ideje meg akartam írni. Az a tény, hogy mindebben segítségemre volt Andrew, Chris és Nick, egy újabb fejezetet nyit a Teramaze karrierjében; nem is lehetne ennél tökéletesebb a formula! Hiszem azt, hogy zenei és dalszerzői tekintetben sikerült elérnünk mindent, amit akartunk. Ez az eddigi legérzelmesebb, legőszintébb lemez, amit dalszerzői pályafutásom alatt kiadtam a kezemből; egyben pedig ez az album jelentette számomra a valahavolt legnagyobb kihívást. Rettentően élveztem a dalszerzés és stúdiózás folyamatát - ezúttal mint elsőszámú énekes és gitáros. Ha igazi Teramaze-fan vagy, imádni fogod ezt az albumot, garantálom!".

Az 'I Wonder' az első album, amin maga a gitáros-zeneszerző Wells énekel; lévén a frontember Nathan Peachey a 2019-es 'Are We Soldiers' album rögzítése után kilépett a felállásból. Wells-et Andrew Cameron basszusgitáros, Nick Ross dobos és Chris Zoupa gitáros kíséri ezentúl a bandában.

Az 'I Wonder' album borítója és dallistája így néz ki:

01. Ocean Floor
02. Only Daylight
03. Lake 401
04. A Deep State Of Awake
05. Here To Watch You
06. Sleeping Man
07. Idle Hands/The Devil’s Workshop
08. RUN
09. This Is Not A Drill
10. I Wonder

Az új album első ízelítője, a 'Sleeping Man' dal hivatalos videója lentebb érhető el, ízelítőképpen az előrendeléshez.

Wells így nyilatkozott: "A 'Sleeping Man' dalt eredetileg egy másik előadó számára írtam, de végül rájöttem, hogy ez valójában egy jövőbeni Teramaze-klasszikus! Minél mélyebben vetettük bele magunkat az új album dalszerzői munkáiba, annál inkább vált világossá, hogy számunkra egy 'Her Halo / From Saviour To Assassin' típusú single-dalra van szükségünk, hogy megfelelő módon vezessük be a hallgatókat az új album hangzás-világába. A 'Sleeping Man' dal rendelkezik az album egyik legjobb refrénjével - arról nem is beszélve, hogy egy szuper-energikus nótáról van szó, amit már alig várunk, hogy előadhassunk végre élőben is!".

Különálló, új single-ként jelent továbbá meg novemberben a 'Take Your Shot' dal, ami itt vásárolható meg digitális formában.

Dean Wells a következőket nyilatkozta: "A 'Take Your Shot' dalt szó szerint egy nap alatt írtuk meg, vettük fel és kevertük véglegesre, és totálisan elégedettek vagyunk a végeredménnyel. 24 óraval azután, hogy elkészültünk vele, már meg is oszthatjuk a világgal! Ez a dal arról szól, hogy mindig használjuk ki a lehetőségeinket, álljunk ki önmagunkért, és sose hátráljunk meg - még akkor sem, ha azt érezzük, hogy mindenki ellenünk van, és a kétség kezd eluralkodni rajtunk. Egyszerűen csak arcon kell rúgni az életet!".

Emellett kiadott a banda egy Savage Garden-feldolgozást is. A 'Break Me Shake Me' megjelent hivatalos videoklip formájában.

Dean Wells elmondta: "Mint azt a legtöbb rajongónk jól tudja, jómagam hatalmas Savage Garden-fan vagyok, ezért úgy gondoltuk, jó móka lenne sajátos verziónkba átdolgozni a 'Break Me Shake Me' című slágert. Az eredetihez hű, tiszteletteljes verziót igyekeztünk megalkotni - persze a megfelelő mennyiségű gitár- és shred-témák hozzáadásával, mivel úgy lesz igazán Teramaze-es ez a szám. Manapság meglehetősen őrült időket élünk; ezért szerettünk volna egy kis fényt és mosolyt vinni a hétköznapokba. Ez egy fantasztikus dal, és én nagyon élveztem a feldolgozás folyamatát!".

Bővebb infók, hírek a bandáról: teramaze.com.au

 

 

Itt az ausztrál TERAMAZE zenekar új száma, a 'Take Your Shot'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás