Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Újrarögzítette 1999-es slágerét a POWERMAN 5000 - itt a 'When Worlds Collide' 2020-as változata!


2020-10-16

Az amerikai indusztriális metal banda felteszi a koronát új albuma, a 'The Noble Rot' sikereire.

A Powerman 5000 a nyár végén adta ki új, 'The Noble Rot' című albumát, amit mind a rajongók, mind a kritikusok rendkívül pozitív fogadtatásban részesítettek, köszönhetően az új dalok nosztalgikus vibrálásának, illetve a banda gyökerekhez való visszatérésének. Már maga az albumcím is ezt sugározza, a borkészítés egyik alapvető hozzávalója, a nemespenész szimbolikájával: ahogyan az édes ital elkészítéséhez is szükség van a kellőképpen "rohadó" szőlőre, úgy jön el az idő egy veterán banda életében is arra, hogy újra visszatérjen tökéletes formájába. Ezt a nosztalgia-vonatot meglovagolván eleveníti most fel a banda egyik legnagyobb slágerét; az 1999-es 'When Worlds Collide'-ot; méghozzá vadonatúj, friss és üde, újrarögzített változatban.

A 'When Worlds Collide' egyértelműen a Powerman 5000 legjellegzetesebb, legmeghatározóbb nótája. A dalt 1999-ben tette világ-slágerré az MTV; ezt követően pedig beválogatták a legendás videojáték, a Tony Hawk’s Pro Skater, valamint a Little Nick c. Adam Sandler-film elsőszámú betétdalának. Az elmúlt két évtized során továbbfejlesztették a dalt a rendszeres élő performanszok és a banda különféle felállásai; ennek ellenére - vagy épp ezért - mindvégig a legnagyobb közönség-kedvenc maradt a nóta. Az új verzió az eredetinél izmosabban, jóval magabiztosabban és modernebbül szól - ez hallható lentebb.

A Powerman 5000 frontembere, Spider One így nyilatkozott: "A 'When Worlds Collide' újrarögzítése olyan volt, mint felugrani egy időgépre. Élőben minden este előadjuk ezt a dalt, amikor turnézunk, de az eredeti stúdió-verziót már hosszú ideje meg sem hallgattam. Aztán amikor eljött az idő, hogy újra felvegyük a nótát, a korábbi önamgammal kellett versengenem. Ami ennyi év elteltével rendkívül különös érzés volt...".

A 'When World Collide' 2020-as változata nem mellesleg bónusz track-ként szerepel a 'The Noble Rot' album CD-változatán; de most különálló single-ként, digitális kislemezként is megjelent a dal, Mark R. Kosobucki fantasztikus lemezborítójával felvértezve!

A dal eredeti, hivatalos videoklipjét itt lehet megtekinteni:

Az 1999-es 'Tonight the Stars Revolt!' albummal befutott Powerman 5000 zenekar a lemezen szereplő 'When Worlds Collide' sláger megjelenése óta számos nagysikerű, izgalmas albumot tett le az asztalra, bejárván a space-rock, az indusztriális metal és a punkzene műfajai közti teljes palettát. Legutóbbi nagylemezük, a 'New Wave' 2017-ben jelent meg, de a 2011-es 'Copies, Clones & Replicants' album volt az, ami valójában felhívta a bandára a Cleopatra Records figyelmét. Ennek az új közreműködésnek az eredménye lett a PM5K friss stúdióalbuma, a 'The Noble Rot', ami 2020. augusztus 28-án jelenhetett meg.


Újrarögzítette 1999-es slágerét a POWERMAN 5000 - itt a 'When Worlds Collide' 2020-as változata!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás