Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Fény derült az új EXODUS album címére


2020-11-19

A legendás San Francisco-i thrash banda - ami a Bay Area-beli szcéna egyik pionírjaként tartanak számon - elárulta régóta várt, új albumának címét.

Mint kiderült, az Exodus soron következő nagylemeze 'Persona Non Grata' címmel jelenik meg, 2021 nyarán, a Nuclear Blast kiadó jóvoltából. Az új albumot Steve Lagudi hangmérnökkel rögzíti a banda; a hanganyag végleges keverését pedig a legendás Andy Sneap (Megadeth, Machine Head, Arch Enemy, Accept, stb.) fogja elvégezni.

A friss híreket Gary Holt gitáros közölte egy Instagram-posztban, aminek megjegyzése így szól: "Szóval, kikerült az új album címe! A következő hivatalos Exodus-lemezt 'Persona Non Grata'-nak hívják, és 2021 nyarán lát napvilágot!"... "Az első benyomások alapján elmondhatom: kibaszott betegen szól az anyag! Már csak néhány vokál-témát kell elintéznünk, aztán készen is vagyunk a felvételekkel. Hosszzú ideig kellett várni, de nemsokára végre eljön az idő, köszönhetően a Nuclear Blast Records-nak!".

A jelenleg a Testament énekese, Chuck Billy és annak Breaking Bands LLC nevű cége által menedzselt Exodus legutóbbi, 10. stúdióalbuma 'Blood In Blood Out' címmel jelent meg 2014 októberében. A lemezt - melyet a visszatérő Steve "Zetro" Souza énekessel közösen rögzítettek - a legendás Andy Sneap producelte. Minderről bővebben itt írtunk.

Az Exodus már 2016 őszén bejelentette, hogy nekilát következő albuma munkálatainak, de a dalszerzést és a stúdiós felvételeket a rendszeres turnék miatt néhány évvel el kellett halasztani.

A legfrissebb hírek szerint azonban szinte biztos, hogy 2021-ben, a banda fennállásának 42. évfordulója alkalmából megjelenik végre az Exodus régóta várt, 11. stúdióalbuma. Bővebb infók, friss hírek hamarosan...


Fény derült az új EXODUS album címére
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás