Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

SAILLE - itt az új videoklipes dal, a 'Charnel Chamber'!


2021-05-19

A belga szimfónikus black / death metal zenekar ötödik nagylemeze stílszerűen 'V' címmel jelent meg április 9-én, a Black Lion Records révén.

A szimfónikus blackened death metal zenében utazó Saille az elmúlt évtized során komoly hírnévre tett szert, köszönhetően energikus fesztivál-fellépéseiknek, illetve kritikusok által magasan elismert stúdióalbumaiknak, amiből mindeddig 4 nagylemez és 1 EP látott napvilágot. A Saille egy öttagú, alapjában véve belga származású banda, aminek székhelye jelenleg Hollandiában, Spanyolországban és Belgiumban van.

A csapat ötödik sorlemeze stílszerűen 'V' címmel jelent meg, 2021. április 9-én, a Black Lion Records révén, CD-n és digitális formában. Ez a lemez egy újabb mérföldkő a banda történetében; lévén egy hosszas kihagyás után (legutóbbi teljes értékű albumuk, a 'Gnosis' tavaszán jelent meg) a tagok úgy érezték, drámai váltásra van szükség: ennek megfelelően a jövőben még sötétebb, egyben még több érzelemmel teli nótákra számíthatunk a zenekartól - mind a stúdióból, mind pedig a színpadról. Vizualitás és hangzás tekintetében a Saille szintén sokat fejlődött - ehhez hozzájárul az új frontember érkezése is. A holland származású Jesse Peetoom egy karizmatikus, kétméteres egyén, aki méretéhez mérten rendelkezik végtelen tehetséggel és erőteljes énekhanggal.

Dalszövegi szempontból a Saille ezúttal "a félelmetes, a rejtélyes és a különös" dolgokról mesél. Az album 8 "hátborzongató mesét, szarkasztikus történetet" mesél, egy kis humorral megspékelve. "A lemez ganrantáltan reszketésre készteti a hallgatókat, de némi mosolyt is csal az arcukra".

A 'V' alább látható borítóját egy neves francia művész, Vincent Fouquet (Above Chaos / Inquisition, Tsjuder, Kataklysm) tervezte. Íme a mű és dallista:

01. Suffering Sanctuary (Parts 1, 2, 3)
02. Fetid Flesh
03. Charnel Chamber
04. Loathsome Legacy
05. Empty Expanse
06. Baleful Beauty
07. Terror Tapestry
08. Mirror Motions

Az első nyilvános dal, az 'Empty Expanse' alább elérhető hivatalos videoklip formájában:

Az album megjelenését követően megjelent a 'Suffering Sanctuary' című tétel hivatalos klipje, valamint a 'Fetid Flesh' és a 'Terror Tapestry' vizualizációs videója is; továbbá a 'Charnel Chamber' hivatalos kisfilmje.

Alább továbbá elérhető a hivatalos album-előzetes:


SAILLE - itt az új videoklipes dal, a 'Charnel Chamber'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás