Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

DEPTHS OF HATRED - itt a kanadai tech-death banda új dala és videoklipje, a 'Pulsating Rhythm'!


2021-03-06

A Montréalból származó Depths Of Hatred zenekar új albuma, az 'Inheritance' március 19-én lát napvilágot, a Prosthetic Records jóvoltából.

A Depths Of Hatred új énekessel (William Arseneau) és megújult hangzással megerősödve alkotta meg új stúdióalbumát, ami a 2018-as 'Bloodguilt' EP folytatása.

A zenekar ezúttal külsős dalszerzők és producerek híján hozta össze új albumát, és ez meg is mutatkozik az 'Inheritance' sajátos kompozícionális / hangzásbeli stílusán. A dalok megszólálásának precizitásáért nem más, mint a legendás Christian Donaldson (The Grid Studio / Cryptopsy, Beneath The Massacre, Shadow Of Intent, stb.) felelt. 

Annak ellenére, hogy egy modern és progresszív hangzású lemezről van szó, a Depths Of Hatred hű maradt eredeti, metalcore-os / death metalista gyökereihez. Az előzetes közlemény szerint "az új dalok garantáltan a padlóra viszik a hallgatót, és amint lehetőség lesz rá, a Depths Of Hatred előben is ráront a közönségre".

Az 'Inheritance' borítója és tracklistája így néz ki:

01. Enslaved Through Lineage
02. Sadistic Trials
03. Pulsating Rhythm
04. Fastidious Imitation
05. Drop Of Red
06. Illusive Obsession
07. The Gift Of Consciousness
08. Shivers
09. Inheritance
10. The End Of Ourselves
11. Emerging As One

A március 19-én megjelenő album előrendelési infói itt érhetők el. Íme a friss ízelítő, a 'Sadistic Trials' című szám hivatalos klipje, amiben először találkozhatunk William Arseneau könyörtelen vokáljaival:

Következőnek a 'Fastidious Imitation' című single hivatalos videóját osztotta meg a banda:

A harmadik single-dal, az 'Illusive Obsession' - ami tele van "pengeéles technikai megoldásokkal és premier death metal -zeneiséggel, valamint dinamikus dallamokkal" - itt érhető el:

Újonnan napvilágot látott a 'Pulsating Rhythm' című szám hivatalos videója is:

A Depths Of Hatred 2012-ben robbant be a montréali metal-színtérre, a Galy Records által kiadott 'Aversionist' album révén. Ezt követően a Beneath The Massacre és a Blind Witness társaságában turnéztak, majd pedig felvették második, 'Hellborn' című lemezüket (amit már független gondozásban adtak ki). 2016-ban új single-dallal jelentkeztek - ezt pedig újabb turnék követték (az Aegaeon, az Alterbeast, a Virvum, a Vale Of Pnath, stb. társaságában); 2018-ban pedig megjelent a 'Bloodguilt' EP, amin az utolsó felvételeik hallhatók Nico Monette énekes előadásában.

A Depths Of Hatred védjegyének számítanak a vad és dühös vokál-témák, az agresszív gitár-riffek, valamit a gyors és könyörtelen dob-játék, melyek révén kegyelmet nem ismerő hangzással bilincselik le a hallgatókat.

Bővebb infók, hírek a bandáról: www.facebook.com/depthsofhatred


DEPTHS OF HATRED - itt a kanadai tech-death banda új dala és videoklipje, a 'Pulsating Rhythm'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás