Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

CARNIFIED - Sarah Jezebel Deva vendégszerepel a brazil extrém metal banda új dalában (premier)


2021-06-11

A veterán brazil metalbanda, a Carnified 'Nocturna' címmel adott ki új single-dalt.

A Carnified a brazil extrém metal-színtér egyik nagynevű bandája, amit 1994-ben alapított Alex Oliveira énekes, Eduardo Araújo basszusgitáros, Leonardo Pinheiro gitáros és Vicente Azevêdo dobos. A csapat még abban az évben kiadta első, kultikussá vált demóját, a 'Putrid Development'-et. 1996-ban stílust váltott a banda: főként a brit death / doom metal-színtér volt rájuk hatással - ilyen műfajban fogant második demó-lemezük, a 'The Carnification'. Két évvel később, 1998-ban kibővült a Carnified felállása: hattagúvá vált a zenekar, és megalkotta első hivatalos albumát, az 'O Primeiro Elo' című EP-t. Dalszövegeik egy "emberi formát öltött istenek által megszállt világot" mutatnak be. Erről szólt a 2001-ben megjelent debütáló nagylemez, a 'Where the Gods Bleed' is.

2005-ben a zenekar visszavonulót fújt, de 2020-ban újjáéledt a formáció. "Ezekben az években úgy éreztük, képtelenek vagyunk olyasmit alkotni, aminek valódi jelentése van..." - vallotta be Vicente Azevêdo dobos, aki ennek okán elkezdett a régi lemezek újrakiadásán munkálkodni. Az inspiráció végül újra visszatért: a Dan Loureiro (ének, basszusgitár), Marcos Franco (gitár) és Vicente Azevêdo (dobok) alkotta trió ismét munkába állt, és végül megszületett a Carnified régi esszenciáját és atmoszféráját tömörítő single-dalt, a 'Nocturna'.

A banda új dalában nem más, mint Sarah Jezebel Deva, a Cradle Of Filth, a Therion és a Hecate Enthroned egykori háttér-énekesnője / a Torn Between Two Worlds front-asszonya szerepel vendégként. Sarah a következőképpen kommentálta az együttműködést: "Hatalmas privilégium számomra, hogy meghívott a Carnified az egyik dalába. A saját témáimat otthon rögzítettem, a saját felszereléseimmel, és nagyon örültem a felkeresésnek, mivel hosszú időn belül ez volt az első együttműködésem egy másik bandával. Egyébként nagyon szeretem ezt a számot, és a lehető legjobbakat kívánom a bandának a jövőre nézve. Megérdemlik!".

Bővebb infók, friss hírek a bandáról: www.facebook.com/carnifiedmetal


CARNIFIED - Sarah Jezebel Deva vendégszerepel a brazil extrém metal banda új dalában (premier)
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás