Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Új, 'Outrun' című dallal és kisfilmmel jelentkezett a finn RECKLESS LOVE együttes (premier)


2021-09-14

A svéd sleaze-metal banda emellett új lemezszerződést is kötött; mégpedig a német AFM Records kiadóval.

A Reckless Love az örömhírek apropójából bemutatott egy vadonatúj, 'Outrun' című single-dalt, ami a második ízelítője a jövő év elején megjelenő, új nagylemeznek. Az új dal a banda frontembere, Olli Herman és Pepe Reckless írta; a szöveget Janne Rintala és maga Herman szerezte. A synthwave stílussal áthatott rock-himnusz alább látható, hivatalos videoklipjét Pete Voutilainen rendezte. A digitális kislemezt megvásárolni itt lehet; a videoklip pedig alább tekinthető meg.

"Az 'Outrun' volt az első dal, amit megírtunk soron következő, ötödik stúdióalbumunkra; így érzésem szerint ez tökéletes felvezetője az albumnak" - mondta Herman. "Valahogy ez a fogós nóta magában foglalja minden, az arcade-játékok, a hosszúhajú metalzene és a robbanékony akciófilmek korában felnőtt gyerek genetikáját. A dal szövege tele van ilyen témákkal, valamint szórakoztató szójátékokkal. A nyolcvanas évek pop-metal zenéje minden eddiginél hangosabban dübörög, egy erősen színezett, modern synthwave-hatású, izgalmas koktél-nótában!".

A Reckless Love legutóbbi single-dala, a 'Loaded' a Universal Music Finland kiadó jóvoltából látott napvilágot 2020 augusztusában - ez is digitális kislemezként vásárolható meg. A Santa Cruz gitárosa, Joonas Parkkonen által producelt felvétel az első voltr ízelítője mindannak, amire a Reckless Love soron következő, ötödik nagylemezén számítani kell. A 2016-os 'InVader' album egyelőre cím nélküli folytatását 2022 elején fogják kiadni.

A Reckless Love frontembere, Olli Herman a következőket közölte: "10 évvel ezelőtt adtuk a Reckless Love debütáló albumát, ami egy különleges kaland kezdetét fémjelezte. Ebben az évben szerettük volna megünnepelni ezt a jeles eseményt, ezért korábban leszerveztünk egy nagyszabású évfrordulós turnét. Ami aztán következett, arról mindannyian tudtok: a 2020-as év a levesbe ment - mindent le kellett fújnunk nekünk is. Ettől függetlenül úgy döntöttünk, nem hátrálunk meg: ahelyett, hogy turnéznánk, egy új producer társaságában belevetjük magunkat a stúdióba. Ennek az első végeredménye lett bandánk visszatérő single-dala!! Egy ütemekkel, ritmusokkal, ütős dob-témákkal, magas vokálokkal, masszív riffekkel, fantasztikus refrénnel és egy feszes, szexi gitárszólóval felszerelt dal! Nem is lehetnénk ennél boldogabbak, mivel most végre bemutathatjuk rajongóinknak ezt az új nótát! Ahogy azt az egyik kedves barátunk mondta: ‘Olyan ez a dal, mint egy hideg sör egy forró nyári napon!’...".

A Reckless Love jelenlegi felállását Olli Herman énekes, Pepe Reckless gitáros, Jalle Verne basszusgitáros és Hessu Max dobos alkotja.

A banda hivatalos Facebook-oldala itt érhető el.


Új, 'Outrun' című dallal és kisfilmmel jelentkezett a finn RECKLESS LOVE együttes (premier)
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás