Normál verzió
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

8. stúdióalbumával tér vissza a svéd WOLF zenekar - itt az új videoklip, a 'Shoot To Kill'!

2020-02-15
A svéd metal banda 6 év kihagyás után egy 'Feeding the Machine' című albummal intéz támadást.

A Wolf nyolcadik nagylemeze, a 'Feeding the Machine' 2020. március 13-án jelenik meg, mint a 2014-es 'Devil Seed' folytatása. Az új lemez - ahogy azt a svéd heavy metal-mesterektől megszokhattuk - tele van intenzív és addiktív headbanger himnuszokkal. Az új album alább látható, "dicsően morbid" borítóját a legendás Thomas Holm (Mercyful Fate, King Diamond) készítette.

A Wolf énekese, Niklas Stålvind elmondta: "Helló, Wolf-legiók! Ezúttal is a fantasztikus Thomas Holm-mal hozott minket össze a sors az új album borítóját illetően. Thomas mindig képes minket totálisan lenyűgözni, miután eláruljuk neki az album és a dalok címét. Elmondása szerint ő a metalzenét képekként látja a fejében. Ez pedig - amint láthatjátok - nyilvánvalóan így is van. Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy vele dolgozhatunk!".

A tracklista:
01. Shoot To Kill
02. Guillotine
03. Dead Man's Hand
04. Midnight Hour
05. Mass Confusion
06. The Cold Emptiness
07. Feeding The Machine
08. Devil In The Flesh
09. Spoon Bender
10. The Raven
11. Black Widow
12. A Thief Inside

A 'Feeding the Machine' megjelenik normál és digipak CD-n, valamint limitált LP-n is. Ez utóbbi változatok egy Angel Witch-klasszikus ('Atlantis') feldolgozását tartalmazzák bónuszként. Az előrendelési infókat itt lehet megtalálni.

Az első ízelítő, a 'Midnight Hour' címűszám hivatalos videoklipje lentebb megtekinthető. Ennek kapcsán így szól a banda közleménye: "Itt az első videoklip a 'Feeding the Machine' albumhoz! A kisfilmet Daniel Wahlström, a Heavy Groove Media munkatársa rendezte. Immáron a Wolf zenekar tradíciójává vált, hogy Niklas félmeztelenül, megkínzottan látható a klipjeinkben; és ez most sincs másként... A művészetért meg kell szenvedni, nem igaz? Komolyra fordítva a szót: fantasztikus élmény volt Daniel-lel együtt dolgozni, mivel ez a srác tele van őrült ötletekkel. Nem sokára közzéteszük a második videót, amit vele készítettünk! Addig is: olajozzátok be a nyakcsigolyáitokat, és engedjétek szabadjára a bennetek rejlő, dühöngő állatot. Eljött az "Éjféli óra"!".

Újonnan megjelent a 'Shoot To Kill' dal szöveges videója, amit egy iráni művész, Mohsen Fayazi (StarGazer MultiMedia) készített. A banda énekese így szólt: "A 'Shoot To Kill' a második single; egyben a 'Feeding the Machine' album nyitó-dala. Egy ökölrázós, gyors és ütős metal-nótáról van szó, ami a klasszikus Wolf-stílusban fogant. Tökéletes headbangeléshez és a szomszédok zaklatásához. Ez kell nektek! A szöveges videó, amit Mohsen Fayazi készített, pedig igazán remek. Reméljük, nektek is tetszik! Várjatok egy keveset, mert van ott még ilyesmi, ahonnan ez jött!".

A Wolf felállását továbbra is Niklas Stålvind énekes-gitáros vezeti. Mellette a gitáros Simon Johansson a másik oszlopos tag. Az új lemezt két új taggal kibővülve vették fel - az egyikük a King Diamond-bandából ismert basszer, Pontus Egberg - Bass; a másik pedig Johan Koleberg dobos (egykoron mindketten a HammerFall-ban és a Lion's Share zenekarban játszottak).

A Wolf márciusban előzenekarként vesz részt a Grand Magus európai / brit turnéján, aminek telejs beosztása itt érhető el.


8. stúdióalbumával tér vissza a svéd WOLF zenekar - itt az új videoklip, a 'Shoot To Kill'!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.