Normál verzió
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

5 év után visszatér az európai színpadokra a FAITH NO MORE - újabb koncerteket jelentettek be

2019-12-01
A Faith No More jövő nyáron visszatér Európába, néhány fesztivál-buli erejéig.

A Faith No More bejelentette öt éven belüli, első európai koncertjeit: 2020. június 10-én az O2 Apollo Manchester, 11-én az O2 Academy Glasgow, 15-én a Birmingham Academy, 16-án pedig a O2 Academy Brixton színpadán; 20-án a francia Hellfest-en, június 13-án az írországi Sunstroke fesztiválon, június 26-án a norvég Tons Of Rock fesztiválon, június 28-án a Helsinki-beli Tuska fesztiválon; július 11-én pedig a madridi Mad Cool rendezvényen lépnek fel. Ezeken kívül hamarosan további fellépések is bejelentésre kerülnek.

"Öt év, négy kolonoszkópia, két gyökérkezelés és egy maroknyi prosztata-vizsgálat után itt az idő, hogy újra "carpe diem"-et kiáltsunk, felemeljük a seggünket és visszatérjünk Európába" - olvasható a Faith No More közleményében.


A Faith No More legutóbb 2015 júniusában járt Európában, egy hónappal azután, hogy megjelent aktuális albumuk, a 'Sol Invictus' (Ipecac / Reclamation Recordings); a lemez, ami világszerte több országban is előkelő toplistás helyezést ért el.

A Faith No More jelenlegi felállását Mike Bordin dobos, Roddy Bottum billentyűs, Bill Gould basszer, Jon Hudson gitáros és Mike Patton énekes alkotja. A San Francisco-ból származó, platinalemezes banda mindeddig összesen hét stúdióalbumot adott ki - a 2020-as turnén ezen lemezek legnagyobb slágerei fognak elhangzani.


5 év után visszatér az európai színpadokra a FAITH NO MORE - újabb koncerteket jelentettek be
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.