Normál verzió

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

HOLLYWOOD VAMPIRES - 'I Want My Now' címmel új klipet mutatott be Alice Cooper all-star bandája

2019-11-18
Alice Cooper all-star formációja nemrég letette az asztalra "a 2019-es év legerősebb, legélvezetesebb rock 'n' roll albumát".

A Hollywood Vampires második, 'Rise' című albumára - eltérően a csapat 2015-ös debütáló albumának gyakorlatától - főként a zenekar által szerzett, eredeti nóták kerültek fel. A Vámpírok küldetéséhez híven azonban most is helyet kapott három feldolgozás is az albumon: David Bowie 'Heroes' című klasszikusát Johnny Depp; a néhai Jim Carroll Band 'People Who Died' című számát és a Johnny Thunders-féle 'You Can’t Put Your Arms Around A Memory' című nótát pedig Joe Perry énekelte fel.

A 'Rise' Tommy Henriksen és a Hollywood Vampires tagjainak producelésében született meg. Az új lemezt 2019. június 21-én adta ki az earMUSIC Records, digipak CD-n, dupla LP-n és digitálisan. Íme a borító és a dallista:

01. I Want My Now
02. Good People Are Hard To Find
03. Who’s Laughing Now
04. How The Glass Fell
05. The Boogieman Surprise
06. Welcome To Bushwackers (feat. Jeff Beck and John Waters)
07. The Wrong Bandage
08. You Can’t Put Your Arms Around A Memory
09. Git From Round Me
10. Heroes
11. A Pitiful Beauty
12. New Threat
13. Mr. Spider
14. We Gotta Rise
15. People Who Died
16. Congratulations

Az első single-dal, a 'The Boogieman Surprise' lentebb elérhető hivatalos videoklip formájában, amit egy los angelesi performansz alkalmával forgattak. Ezen a koncerten vendégként volt jelent Steven Tyler, Joe Perry Aerosmith-beli bandatársa, illetve Marilyn Manson is.

Alább elérhető a 'Who's Laughing Now' című szám és a 'Heroes' című David Bowie-klasszikus feldolgozásának stúdió-videója is:

Novemberben megjelent az 'I Want My Now' hivatalos klipje is, aminek révén betekintést nyerhetünk a banda turnéinak színfalai mögé:

Itt lehet belehallgatni az összes új dalba:

A Hollywood Vampires bejelentette első 2020-as koncertjeit: jövő augusztusban és szeptemberben a banda fellép Németországban, Olaszországban, Ausztriában, Svájcban és Lengyelországban is.

A 'Hollywood Vampires' all-star formáció bemutatkozó albuma 2015. szeptember 11-én jelent meg világszerte, számos neves vendég részvételével. Erről bővebben itt írtunk.

Alice Cooper bandája 2015. szeptember 16-án, a nyugat-hollywoodi Roxy Színházban lépett fel első alkalommal. A debütáló buliról itt látható néhány felvétel.


HOLLYWOOD VAMPIRES - 'I Want My Now' címmel új klipet mutatott be Alice Cooper all-star bandája
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.