Normál verzió

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

A Century Media Records igazolta le a BLOOD INCANTATION zenekart - megjelent az új album!

2019-11-22
A Colorado-i death metal banda bejelentette második teljes értékű nagylemezét, amit a Century Media Records és a Dark Descent Records adott ki november 22-én.

A banda - miután 2015 augusztusában leigazolt a Dark Descent kiadónál - megjelentette legelső hivatalos kiadványát, az 'Interdimensional Extinction' című EP-t. Egy évvel később a Blood Incantation egy újabb 30 perces, erőteljes és durva, atmoszférikus death metal albummal állt elő: ez volt a 2016-os 'Starspawn'.

Nemrég friss örömhírek érkeztek: a Blood Incantation zenekart a legendás Century Media Records igazolta le a második teljes értékű stúdióalbum, a 'Hidden History of the Human Race' 2019. november 22.-i kiadása végett (Észak-Amerikán, Mexikón és Kanadán kívül a Century Media, Amerika-szerte pedig továbbra is a Dark Descent Records kiadó gondozza a banda lemezeit).

A Dark Descent Records az alábbiképpen jellemezte a banda új munkáját: "A lemezt teljes egészében analóg módon, a Blood Incantation élő energiájának leképezésével rögzítették. Az új dalok szó szerint szétszaggatják majd a hangfalakat! A túlvilágian technikás / ambient / funeral death metal, amit a 'Hidden History of the Human Race' takar, emellett egy felfedezetlen dimenzióba jutattja a hallgatókat, könyörtelen módon elpusztítván minden idegszálat".

Az új albumot analóg formában rögzítette, a denveri World Famous Stúdióban. A borító és a dallista így néz ki:

01. Slave Species Of The Gods
02. The Giza Power Plant
03. Inner Paths (To Outer Space)
04. Awakening From The Dream Of Existence To The Multidimensional Nature Of Our Reality (Mirror Of The Soul)

Íme az 'Inner Paths (To Outer Space)' című tétel Miles Skarin által rendezett videoklipje:

Az album speciális változatainak "kicsomagoló" videója itt érhető el:

A Blood Incantation a 2011-es megalakulás óta olyan fesztiválokon állt színpadra, mint a California Death Fest, vagy a kanadai Covenant Festival. Idén szeptemberre és októberre egy teljes értékű USA-turné volt beütemezve (az Immolation társaságában), de a jövőbeni tervek közt szerepel egy szélesebb körű európai körút is.

A fentebb említett, októberi turné során forgatták a 'Slave Species Of The Gods' című szám hivatalos videoklipjét (október 11-én, Santa Anában), Gabe Gomez rendező társaságában. Íme a premier:

Bővebb infók és hangklipek a bandától, a Bandcamp-en találhatók.


A Century Media Records igazolta le a BLOOD INCANTATION zenekart - megjelent az új album!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.