Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

AVERSIO HUMANITATIS - 9 év után új nagylemezt adnak ki a spanyol black metalisták; itt a friss dal, a 'The Weaver Of Tendons'!

2020-04-21
A madridi blackened death metal csapat 'Behold the Silent Dwellers' címmel látta el második nagylemezét, ami 9 évvel az 'Abandonment Ritual' című debüt-album megjelenését követően láét napvilágot.

Az Aversio Humanitatis új, 'Behold the Silent Dwellers' című stúdióalbumát a Debemur Morti Productions  adja ki 2020. június 19-én, mint a 2011-es debütáló nagylemez és a 2017-es 'Longing for the Untold' EP folytatása.

Az új albumot A. (ének, basszusgitár), S. (gitár, basszusgitár), J. (dobok) és N.H.T (gitáros) rögzítette. A dalszövegek és a koncepció A., a zene és a hangszerelés pedig S. és J. nevéhez fűződik. A produceri és a mixer munkákat szintén S. látta el, a madridi Empty Hall Stúdióban; a lemezborítót pedig A. tervezte.

A tracklista:
01. The Weaver Of Tendons
02. The Presence In The Mist
03. The Sculptor Of Thoughts
04. The Wanderer Of Abstract Paths
05. The Watcher In The Walls
06. The Scribe Of Dust

A 'Behold the Silent Dwellers' albumot itt lehet előrendelni különféle formában. Ízelítőképpen lentebb meghallgatható az első két nyilvános új dal, a 'The Wanderer Of Abstract Paths' és a 'The Weaver Of Tendons':


AVERSIO HUMANITATIS - 9 év után új nagylemezt adnak ki a spanyol black metalisták; itt a friss dal, a 'The Weaver Of Tendons'!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.