Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Új dalt mutatott be az OBEY THE BRAVE

2019-06-20
A kanadai együttes 'Cold Summer' címmel adott ki új single-dalt.

Az Obey The Brave nemrégiben tért vissza egy Emmure-ral közös turnéról. A Blind Witness és a Despised Icon egykori tagjai alkotta csapat most három vadonatúj single-t osztott meg, 'No Apologies', 'Balance' és 'Cold Summer' címen. Ezek az első új Obey The Brave dalok a 2017-es 'Mad Season' megjelenése óta.

Mint azóta kiderült, az Obey The Brave következő stúdióalbuma szintén a 'Balance' címet viseli - 2019. július 19-én fog megjelenni, az alább látható borítóval és dallistával:

01. No Apologies
02. Die Young
03. Cold Summer
04. Reality Check
05. Smoke Signals
06. The Tide
07. Calme Le Jeu
08. Seeing Red
09. Balance

Az alább látható videoklipeket a The Fellas stábja rendezte. Íme a premierek:

Az Obey The Brave "nyers szenvedéllyel és dühös elkötelezettséggel teli" harmadik nagylemeze 2017. június 2-án jelent meg. A 2014-es 'Salvation' album 'Mad Season' című folytatása az Obey The Brave eddigi legambíciózusabb kiadványa. A banda - amit jelenleg Alex Erian énekes, John Campbell és Terrence McAuley gitárosok, Cory Wilson basszer és Stevie Morotti dobos alkot - néhány tagcsere, és kisebb-nagyobb hullámvölgy övezetében készítette el ezt a stúdiólemezt.

A 'Mad Season'-t McAuley társ-producelte, Dean Hadjichristou (Protest The Hero, Parkway Drive) közreműködésében. Az új album a csapat "stilisztikailag legszínesebb munkáját" takarja. Ehhez hozzájárult többek közt az is, hogy a munkálatokba besegített egy francia-kanadai rap-banda, a Loud Lary Ajust; illetve az a tény, hogy Alex Erian énekes ezúttal kibővítette vokál-palettáját, és egyfajta old-school punk stílust prezentál.

Attól függetlenül, hogy továbbra is rengeteg üvöltés van ezen az albumon, fontosnak éreztem, hogy művészileg kipróbáljak valami mást is... Egyszóval: nagyon izgalmas volt újra feltalálni saját magam” - nyilatkozta Erian.

A 'Mad Season' borítója lentebb látható; a tracklista így néz ki:

01. On Thin Ice
02. Drama
03. On Our Own
04. Mad Season
05. 97 Again
06. Les Temps Sont Durs
07. Low Key
08. Feed The Fire
09. The Distance
10. Way It Goes
11. RIP
12. This Is It

Lentebb megtekinthető az 'On Our Own', a 'Drama' és a 'Mad Season' című szám hivatalos videoklipje.

A 2012 januárjában alakult Obey The Brave tagjai Montreal-ból és Ottawából származnak. A banda "csináld-magad" attitűdjének első gyümölcse a 'Young Blood' című (szintén 2012-es) album volt, aminek megjelenését követően intenzív turnézásba kezdett a csapat. Az Obey The Brave mostanra bejárta az egész világot (olyan metalcore-legendák társaságában, mint a The Amity Affliction, a Stick To Your Guns, az Emmure, az Attila, a Terror, a Carnifex és a We Came As Romans), és jelentőségteljes kapcsolatokra tett szert a koncertek során.

A csapat jövőbeni turnéjának dátumai és állomásai itt találhatók meg (ugyanitt lehet megrendelni a lemezeket is).


Új dalt  mutatott be az OBEY THE BRAVE
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.