Normál verzió

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Virtuális turnét jelentett be a SUICIDE SILENCE

2020-06-11
A Suicide Silence Virtual World Tour elenvezéssel jelentette be online turnéját.

A Virtual World Tour keretében a banda exkluzív merchandise termékekkel és egyedi élményekkel szolgál a rajongók számára. Nem mellesleg a virtuális turné minden koncertjét professzionális kamerákkal rögzítik, és a fellépés után kérdezz-felelek show-kat is rendez a banda. Ezeket az online rendezvényeket földrajzi helytől függően lehet figyelemmel követni; vagyis egy időben csak egy bizonyos területen élők élvezhetik a bulit.

Minden virtuális jegy-vásárló elérhetőséget kap az Exclusive Merch Collection-höz, aminek révén hivatalos turné-pólókat és egyéb értékes, máshol nem kapható termékeket vásárolhatnak meg. 

Az egyes koncertek felvételei több héten, hónapon keresztül lesznek elérhetők online; így a rajongók időközben beleszólhatnak a szettlistába és egyedi kérésekkel bombázhatják a zenekart. Az online események mindhárom felvonása; vagyis a júliusi koncertek listája az alábbi képen olvasható:


A rendezvény-sorozathoz trailer is készült:

A kaliforniai deathcore-mesterek 2020 elején adták ki új, 'Become the Hunter' című nagylemezüket. A 'Become the Hunter' album producere Steve Evetts volt. A felvételek az Omen Room Stúdió falai között zajlottak. A keverést Josh Wilbur, a maszterizálást pedig Ted Jensen végezte el, a Nashville-beli Sterling Sound Stúdióban. A lemezborító Adrian Baxter műve.

A tracklista:
01. Meltdown
02. Two Steps
03. Feel Alive
04. Love Me To Death
05. In Hiding
06. Death's Anxiety
07. Skin Tight
08. The Scythe
09. Serene Obscene
10. Disaster Valley
11. Become The Hunter

2020 májusának elején közzétették az album B-oldalas dalát, az 'Overlord'-ot, ami a hivatalos kiadványra nem került fel.

Eddie Hermida énekes elmondta: "Az 'Overlord' dal inspirációját a '90-es évek végének egyik legismertebb szektája, a Mennyország kapuja tömeges öngyilkossága adta. Vagyis az üzenet: ne engedd, hogy mások uralkodjanak feletted. Ez a koncepció a mai világban is releváns, sok szempontból is...".

A 'Become the Hunter' album első négy single-dala, a 'Meltdown', a 'Love Me To Death', a 'Feel Alive' és a 'Two Steps' hivatalos klipje elérhető lentebb. Ezeket a videókat Scott Hansen (Digital Thunderdome) rendezte:

A Suicide Silence az eredeti tervek szerint az ukrán Jinjer zenekar társaságában bonyolította volna le aktuális lemezbemutató turnéját 2020 tavaszán. A Tour Of Consciousness elnevezésű körút végül a koronavírus-járvány terjedése miatt elmaradt. A turné eredeti plakátja így nézett ki:

Korábbi hír, hogy a Suicide Silence 2019. július 12-én adta ki új koncertlemezét. A banda 2015. december 4-én adott jótékonysági koncertet a kaliforniai Santa Ana-beli Observatory-ban. A koncert - amit a los angelesi Mental Health America (MHLA) intézet szervezett - hivatalos felvétele most látott napvilágot, 'Live & Mental' címmel, a Nuclear Blast jóvoltából.

A Suicide Silence közleménye így szól: "Habár ezt a jótékonysági koncertet még 2015-ben rendeztük meg, a mentális problémák a mai világban is épp oly relevánsak, mint akkor. Ezért úgy éreztük, meg kell erősítenünk az erre irányuló figyelmet a metal-közösségen belül; egyben pedig meg kell osztanunk a rajongókkal eme különleges, ritkaságokból álló szett felvételét".

A rendezvény házigazdája a Sirius XM rádió metal-DJ-je, Jose Mangin volt. A teltházas koncert bevételeit - mintegy $17,000-t - a Mental Health America alapítvány javára írták jóvá. Ebből az összegből az alapítvány "a mentális betegséggel utcán élő emberek részére otthont adó épület felállítását" támogatja.

A 'Live & Mental' című koncertalbum keverését Josh Gilbert (Producer, Wovenwar, As I Lay Dying) végezte el; a borítón látható fotókat pedig Jerry John Nicholl készítette. A kiadvány rendelési infói itt érhetők el.

A tracklista:
01. Unanswered (live)
02. No Pity For A Coward (live)
03. Inherit The Crown (live)
04. Wake Up (live)
05. Fuck Everything (live)
06. Cease To Exist (live)
07. Sacred Words (live)
08. Disengage (live)
09. Slaves To Substance (live)
10. You Can't Stop Me (live)
11. Destruction Of A Statue (live)
12. Blind (live)
13. Bludgeoned To Death (live)
14. You Only Live Once (live)

Ízelítőképpen alább megtekinthető a Korn 'Blind' című klasszikusának feldolgozása, valamint a 'Bludgeoned To Death' című szám, eredeti koncertfelvétel minőségben:


Virtuális turnét jelentett be a SUICIDE SILENCE
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.