Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Hallgasd végig az EXHUMED és a GRUESOME közös split-albumát!

2020-06-05
Két "gore-metal mánikus" zenekar jelentet meg egy közös split-albumot: az Exhumed és a Gruesome június 5-én adja ki a 'Twisted Horror' című anyagot.

A 'Twisted Horror' című split-lemez megjelenik CD-n, digitálisan és 10 hüvelykes CD-n is. A rendeléseket a Relapse Records honlapján lehet leadni.

A split-albumra 3 új Exhumed dal és 3 új Gruesome nóta került fel. A 'Twisted Horror' tehát egyaránt foglalja magában az Exhumed "könyörtelen és kegyetlenül intenzív brutalitását", valamint a Gruesome "Schuldiner-ihletésű, véres old-school death metal-hangzását". A 'Twisted Horror' című kiadvánnyal a két banda bebizonyítja, hogy "csak a halál, ami valós ebben a világban"!

A tracklista:
01. Exhumed - Rot Your Brain
02. Exhumed - Buried To Die
03. Exhumed - Dead, Deader, Deadest
04. Gruesome - A Mind Decayed
05. Gruesome - Led Into The Dark

Az Exhumed új, 'Rot Your Brain' című száma lentebb meghallgatható. Matt Harvey, a banda frontembere ennek kapcsán elmondta: "Nagyon izgatottak vagyunk, hogy rátok szabadíthatjuk ezt a nótát, ami valójában a jelenkor himnusza. Ez egy hangos, mocskos és egészségtelen hatású óda, ami a romlás és a pusztulás dicsőségéhez szól. Ezekben a szokatlan időkben mindannyiónknak meg kell tapasztalnunk, milyen is a halálos dózisú Gore Fucking Metal, ahogy azt az orvos felírta - vagy legalábbis, amit Dr. Philthy javallt! Hangolódjatok rá; induljon a rohadás!".

Az alábbi lejátszón a teljes split-album végighallgatható:

A kaliforniai extrém metal-veteránok; vagyis az Exhumed tagjai 21 évvel debütálásukat követően, 2019. október 4-én új nagylemezzel jelentkeztek. Az Exhumed aktuális, 'Horror' című albuma "15 intenzív és könyörtelen nóta révén bizonyítja be, hogy ez a banda immáron két évtizede a csonttörő riffek pionírja". Az új lemezen a "rémálmok és a shred-játék vegyül éles gyorsasággal és tempóval, valamint arcpirító gitár-témákkal és hamisítatlan Gore Metallal".

A 'Horror' albumot az Exhumed "saját készítésű házi stúdiója", a Darker Corners falai között vették fel. Az album producerei maguk a bandatagok voltak, de a hangmérnöki munkákba besegített Alejandro Corredor (Brujeria, Nausea) is. A keverés és a maszter Joel Grind (Toxic Holocaust) nevéhez fűződik.

A 'Horror' 2019. október 4-én jelent meg, CD-n, LP-n, deluxe és digitális változatban, a Relapse Records jóvoltából. A rendelési infók itt találhatók meg.

A tracklista:
01. Unsound
02. Ravenous Cadavers
03. Scream Out In Fright
04. The Red Death
05. Utter Mutilation Of Your Corpse
06. Slaughter Maniac
07. Ripping Death
08. Clawing
09. Naked, Screaming, And Covered In Blood
10. Playing With Fear
11. Dead Meat
12. Rabid
13. In The Mouth Of Hell
14. Shattered Sanity
15. Re-Animated
16. Crypt Of Terror (bónusz track)
17. Re-Entry And Destruction (bónusz track)
18. The Day Man Lost (bónusz track)

Az első friss dal-premier kapcsán Matt Harvey frontember így nyilatkozott: “A ‘Ravenous Cadavers’ remek felvezetője ennek az albumnak; egyben ez az egyik közép-tempósabb nóta a lemezen...  A 'Horror' című dal-kollekcióval egyébként visszatérünk bandánk hangzásának gyökereihez: itt tehát nem kell másra számítani, csakis nyers és mocskos agresszióra! Ez egy halálos dózisú Grinding Death Metal-anyag!".

Később megjelent a 'Naked, Screaming, And Covered In Blood' című szám "nyugalom megzavarására alkalmas" videoklipje, amit Dustin Ferguson rendezett:

Itt meghallgatható a 'Playing With Fear' című szám:

A Relapse kiadó jóvoltából exkluzív szettben is megjelent a 'Horror' album. A Horror Deluxe VCR “Slaughter Video” Rental Store Pack című, 100 példányszámra limitált kiadványban VHS, LP és póló is található. Minderről bővebb infók az alábbi képre kattintva érhetők el:

 

A banda előző, 'Death Revenge' című albuma 2017. október 13-án jelent meg, a Relapse Records jóvoltából - erről bővebben itt írtunk.


Hallgasd végig az EXHUMED és a GRUESOME közös split-albumát!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.