Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Nyár végén érkezik az új CONAN album, az 'Existential Void Guardian'

2018-02-13
"A világ legkeményebb doom bandája" hírében álló, liverpooli Conan együttes jelenleg a végső simításokat végzi a 2016-os 'Revengeance' album folytatásán.

Mint kiderült, a Conan következő nagylemeze 2018. augusztus 31-én lát napvilágot, 'Existential Void Guardian' címen, az osztrák Napalm Records jóvoltából.

Jon Paul Davis gitáros-énekes elmondta: "Az 'Existential Void Guardian' album dalszövegileg és koncepcióját tekintve a korábbi lemezeink továbbfejlesztett változata. A hallgatók ezúttal megismerhetik kedvenc arcade videójátékaink hőseit, karaktereit; méghozzá abból a kétdimenziós szemszögből, ahogy mi láttuk őket annak idején. Az album producere Chris Fielding volt, Skyhammer Stúdió falai között; a maszterizálást pedig ezúttal is James Plotkin hangmérnök-mester végezte el. A lemezborító Tony Roberts műve".

Hamarosan nyilvánossá válnak az új album további részletei...

A Conan jelenleg Észak-Amerikában turnézik; tavasszal pedig megjárja az Egyesült Királyságot is megjárják (a Monolord társaságában). Az aktuális koncert-beosztás itt érhető el.

A Conan legutóbbi kiadványa, a 'Man Is Myth - Early Demos', ami 2017 novemberében jelent meg, digipak CD-n, digitálisan és gatefold LP-n. Ezen a lemezen - amiről bővebben itt írtunk - többnyire eddig nyilvánosságra nem hozott demók és próbatermi felvételek szerepelnek.


Nyár végén érkezik az új CONAN album, az 'Existential Void Guardian'
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.