Normál verzió
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

MAJESTY - júniusra várható az új lemez; itt a 3. single, a 'We Are Legends'!

2019-07-11
A néhány évvel ezelőtt újra összeállt német power metal csapat friss hírekkel jelentkezett.

A Majesty immáron 20. éve keményen dolgozik, turnézik, szinte megállás nélkül. Fennállásuk során olyan legendákkal járták a világot, mint a Rage, a Grave Digger és az U.D.O.. Aki ún. "true heavy metal" zenét keres Németországban, annak egy igazi kincs a Majesty zenekar.

A Tarek "MS" ("Metal Son") Maghary énekes által alapított Majesty három kultikussá vált demó-kiadvánnyal indította pályafutását; első nagylemezének megjelenése és első fesztivál-fellépése 2002-ben volt esedékes. A debütáló, 'Sword & Sorcery' című album a mai napig kötelező műnek számít "true metaller" körökben. Néhány tovább stúdióalbum, turné, fesztivál-fellépés következett - ezidő alatt pedig az Európa egyik legkelendőbb metalbanádjává nőtte ki magát a Majesty.

A 2017-es évben a banda egészen a 16. helyen jutott az elsőszámú német toplistán, az aktuális, 'Rebels' című albummal. Ezt a nagy sikert meglovagolva, most egy újabb fejezetet nyitott a zenekar: szerződést kötöttek a Napalm Records kiadóval.

Tarek "MS" Maghary az alábbi közleménnyel jelentkezett: "Nagyon boldogok vagyunk, hogy megtaláltuk megfelelő partnerünket a Napalm Records csapatának személyében; lévén ők azok, akik teljes mértékig osztják a mi szenvedélyünket és elkötelezettségünket a heavy metal iránt. Annyit már előzetesképpen megígérhetek, hogy 2019-ben egy vadonatúj albummal vágunk vissza, elsöpörvén mindenkit az utunkból! De egyelőre inkább csak annyit mondanék, hogy ebben az évben befejezzük a 'Rebels' album turnéját, ahova nagy szeretettel meghívunk titeket is. Kedves barátaink, az úton találkozunk!".

Mint most kiderült, az új Majesty album 'Legends' címmel 2019. június 18-án jelenik meg. A 'Legends' a kilences számú Majesty-stúdióalbum. Az új lemez "poszt-apokaliptikus mezőkre invitálja az acél őrzőit, egyben betétzenét biztosít egy szebb, emberibb jövő felkutatásához".

A tracklista:
01. The Will To Believe
02. Rizing Home
03. Burn The Bridges
04. We Are Legends
05. Wasteland Outlaw
06. Church Of Glory
07. Mavericks Supreme
08. Words Of Silence
09. Last Brigade
10. Blood Of The Titans
11. Stand As One

A 'Legends' előrendelési infói itt érhetők el. Alább megtekinthető az első single-dal / videoklip, a 'Burn The Birdges':

A második új single-dal / videoklip, a 'Wasteland Outlaw' május 17-én, pénteken jelent meg, a harmadik nyilvános nótát pedig június végén mutatták be, 'We Are Legends' címmel.

Alább megtekinthető a 'Last Bridage' dal gitáros playthrough-videója:

A 'Legends' album exkluzív változatának "kicsomagoló" videója itt érhető el:

Itt megtekinthető az album munkálatait összefoglaló videó-sorozat első része:

A Majesty jelenlegi felállása így néz ki:

Tarek "MS" Maghary - ének
Emanuel Knorr - szóló- és ritmusgitár
Robin Hadamovsky - gitár
Arthur Gauglitz - basszusgitár
Jan Raddatz - dobok

A banda egyúttal bemutatott egy vadonatúj animációs klipet, ami aktuális albuma, a 'Rebels' 'Final War' című számához készült. A premier lentebb érhető el.

A Majesty aktuális turné-beosztása a www.majesty-metal.de oldalon érhető el.


MAJESTY - júniusra várható az új lemez; itt a 3. single, a 'We Are Legends'!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.