Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Az egykori Annihilator frontember Aaron Randall énekel az új WRECK-DEFY albumon - hivatalosan is megjelent a 'Remnants of Pain'

2019-09-30
A kanadai thrash metalista Wreck-Defy zenekar hivatalos formában is kiadta második albumát.

A Wreck-Defy második nagylemezét - ami a 2017-es debütáló, 'Fragments of Anger' című album folytatása - nem más, mint az Annihilator egykori frontembere, Aaron Randall énekelte fel (az ő hangja hallható a klasszikus, 1993-as 'Set the World on Fire' albumon). Randall és a Wreck-Defy gitárosa / fő dalszerzője, Matt Hanchuck 2018 elején látott neki a munkálatoknak.

Az új Wreck-Defy albumon - ami a 'Remnants of Pain' címet kapta - 10 dal szerepel. A dob-témákat az Angerhead dobosa, Dave O'Neal játszotta fel (a banda előző lemezén az egykori Megadeth / jelenlegi Act Of Defiance-ütős, Shawn Drover dobolt); basszusgitáron pedig a legendás Greg Christian (ex-Testament) szerepel. A 'Remnants of Pain' album keverését és maszterizálását a legendás metal-producer, Juan Urteaga végezte el, a híres kaliforniai Trident Stúdióban (Juan a múltban olyan legendás előadókkal dolgozott együtt, mint a Machine Head, a Testament, a Vicious Rumors és a Heathen).

A Wreck-Defy jelenleg a görög Alone Records kiadó és a finn Inverse Records kötelékébe tartozik. Az Alone Records 2019. február elsején jelentette meg, az Inverse pedig szeptember 27-én adta ki a 'Remnants of Pain' albumot, az alább látható borítóval és dallistával:

01. Killing The Children
02. Broken Peace
03. Riverview
04. Looking Back
05. 18oz Of Chrome
06. The Divide
07. Art Of Addiction
08. Angels And Demons
09. Blackend Cloth

Másik hír, hogy a zenekar turnéin a jövőben Alex Marquez (Demolition Hammer, Solstice) fog dobolni.


Az egykori Annihilator frontember Aaron Randall énekel az új WRECK-DEFY albumon - hivatalosan is megjelent a 'Remnants of Pain'
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.