Normál verzió

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

ENUFF Z'NUFF - itt a második dal a 'Brainwashed Generation' albumról: 'Broken Love'!

2020-06-10
A show-biznisz egyik legkiemelkedőbb hard rock bandája két évvel legutóbbi albuma, a 'Diamond Boy' megjelenése után adja új, 'Brainwashed Generation' című nagylemezét.

Az Enuff Z’Nuff élő bizonyítéka annak, hogy a rock 'n' roll sosem hal meg. A Chip Z’nuff basszusgitáros-énekes vezette banda több mint 3 évtizede él és virul, köszönhetően a rajongók százezreinek, akik soha nem telnek be a csapat power-pop zenével ötvözött hard rock-stílusával.

Chip Z’nuff mellett a lemez munkálatai során tagja volt a bandának Tory Stoffregen gitáros; a tehetséges Chicago-i dobos, Daniel Benjamin Hill, illetve egy régi-új tag, Alex Kane (LSD). Az Enuff Z’Nuff az utóbbi években is könyörtelenül turnézott és stúdiózott - ennek az eredménye lett az új album is, mellyel bebizonyítják, hogy a világon nem létezik náluk jobb hard / power-pop előadó. A 'Brainwashed Generation' egy újabb ékszer az Enuff Z’Nuff koronáján.

Az új lemezen vendégként szerepel a banda eredeti frontembere / gitárosa, Donnie Vie (a 'Strangers In My Head' dalban), valamint három legenda, Mike Portnoy (ex-Dream Theater), Ace Frehley (ex-Kiss), Daxx Nielsen (Cheap Trick).

Az új Enuff Z'nuff anyag kapcsán Chip elmondta: "Ez a dal-kollekció egy felsőbbrendű lény ajándéka, tele apróbb és nagyobb meglepetésekkel és kincsekkel, melyek remek útitársként szolgálnak a jelenlegi zavaros világban. Egyébként meglehetősen érdekes és különleges helyeken rögzítettük ezt az albumot: megfordultunk a Chicago-i Stonecutters Stúdióban, Chris Steinmantz stúdiójában (White Lion, Styx), ami egy valóságos szellemváros, illetve a saját, Southside-beli stúdiómban is, ahol számos "tananyagon kívül" tevékenység is előfordult a munkálatok során. Nem mellesleg néhány fantasztikus vendégzenész is ellátogatott hozzánk ezidő alatt, hogy egyedülálló tehetségével még fényesebbé tegye a művet. Köztük van név szerint Daxx Nielsen (Cheap Trick), Mike Portnoy (Sons Of Apollo, Winery Dogs) és Steve Ramone volt a kiszemelt áldozat".

A tracklista:
01.
The Gospel
02. Fatal Distraction
03. I Got My Money Where My Mouth Is
04. Help I’m In Hell
05. It’s All In Vain
06. Strangers In My Head
07. Drugland Weekend
08. Broken Love
09. Go…
10. Winding Road

Az első két dal-premier, a 'Fatal Distraction' és a 'Broken Love' lentebb érhető el, ízelítőképpen a július 10-én megjelenő album előrendeléséhez.

Az Enuff Z'Nuff aktuális turné-beosztása itt található meg.


ENUFF Z'NUFF - itt a második dal a 'Brainwashed Generation' albumról: 'Broken Love'!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.