Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

NEORHYTHM - Death-klasszikust dolgozott fel a finn "csillagközi metal-duó"

2019-01-21
A finn groove / math metal banda néhány hónapja adta ki debütáló, 'Zetetic' című albumát; most pedig egy új single-dalt mutatott be.

"Elképzelted valaha is, hogy szólna a Meshuggah, ha dalaikban nem lennének annyira komplikált ritmusok? A válasz: a Neorhythm" - olvasható a The Independent Voice magazin kritikájában.

A Neorhythm saját magát "space metal" bandaként aposztrofálja. Debütáló, 'Zetetic' című nagylemezük koncepcionálisan kreatív, hangzását tekintve pedig agresszív. A 'Zetetic' egy "csillagközi kaland, amit első hallás után sem tudunk majd elfelejteni". Az album producere és mixere Vladimir Lehtinen (Second To Sun) volt.

A 'Zetetic' 2018. június 17-én jelent meg. Az alábbi lejátszón révén végighallgatható és megrendelhető az album:

A banda továbbá kiadott a tavalyi évben egy EP-t is, 'Meteoric Thoughts' címen. Erre a lemezre három vadonatúj dal, valamint két feldolgozás (Disturbed: 'Stricken', Mudvayne: 'Dig') került fel.

A 'Meteoric Thoughts' itt érhető el:

A Neorhythm néhány héttel a nagylemez megjelenése után közzétett egy single-dalt; méghozzá egy Gojira-feldolgozást, ami külön megvásárolható digitális formában. A banda így kommentálta a 'Flying Whales' feldolgozását: "A Gojira 'From Mars To Sirius' című albuma - témájá tekintve - nagyon hasonlít a mi személyes földi utazásainkra; ezért úgy éreztük, méltó tribute-tal kell tisztelegnünk elme-testvéreink előtt".

2019 januárjában megosztottak egy Death-feldolgozást is: a klasszikus 'Crystal Mountain' az alábbi lejátszón megvásárolható és meghallgatható:

A banda korábban bemutatta a 'Zetetic' albumon szereplő 'Matrix Sleep' dal hivatalos klipjét, később pedig kiadták a 'Pictures Of Future' hivatalos szöveges videóját. Íme a premierek:


NEORHYTHM - Death-klasszikust dolgozott fel a finn
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.