Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Harmadik stúdiólemezét adja ki a Midnight egyes tagjai alkotta VANDALLUS - itt az 'Outbreak' címadó dalának videoklipje!

2019-11-22
A Midnight zenekar egyes tagjaival felálló, amerikai hard rock / metalbanda december 12-én adja ki új albumát, a Mercinary Records jóvoltából.

A Shaun "Vanik" Vanek gitáros-énekes és Steve Dukuslow dobos által alapított, clevelandi Vandallus együttes a legendás Midnight egyes tagjait tömöríti. A jelenlegi felállást Jason Vanek gitáros-vokalista, Tyler Harvey (Deadiron) gitáros és Tim Frederick (Wretch, Eternal Legacy, Destructor) basszer teszi teljessé. Annak ellenére, hogy a banda ötlete Jason fejéből pattant ki, a Midnight főnöke, Jamie Walters nagy mértékben hozzájárul a Vandallus dalszerzői munkáihoz. Az ő hatásai érezhetők a 2016-ban megjelent, 'On the High Side' című debüt-albumon (High Roller Records) és a 2018-as 'Bad Disease' lemezen (Pure Steel Records) is.

A Vandallus teljes mértékig különbözik a Midnight-től”- állítja Jason Vanek. “Alapvetően a késői hetvenes és a korai nyolcvanas évek hard rock zenéjének szellemében írjuk a dalainkat. Mindig is szerettem volna egy ilyen stílusú projektet; így igencsak rövid idő alatt összehoztam az egészet”.

A Vandallus 2019. decembet 12-én adja ki harmadik nagylemezét, az 'Outbreaker'-et - ezúttal a Mercinary Records jóvoltából. Az új album producere CrazyV és Vanik volt; a stúdióban ezúttal Jesse Stown (Vindicator) ült a dobok mögött. A felvételek a Mercinary Stúdióban (Avon, OH, USA) zajlottak; a keverés és a maszter pedig a CrazyV. Production asszisztense, Noah C. Buchanan nevéhez fűződik.

Szimplán annyi volt a célunk, hogy egy újabb, fasza hard rock-nótákból álló kollekciót állítsunk elő” - mondta Vanek az 'Outbreak' album kapcsán. Kezdve az olyan lendületes himnuszokkal, mint a 'Barricade', át a tempós 'Outbreak' dalon (ami úgy szól, mintha 1979-ban adná elő a Dokken), egészen a groove-okkal teli 'Indecision' című számig, az új album - stílusát és energiáját tekintve - pontosan ott folytatódik, ahol az 'On the High Side' és a 'Bad Disease' abbamaradt.

01. Barricade
02. Not Alone
03. Heartbreak Eyes
04. Outbreak
05. Bang The City Down
06. Shotgun Lady
07. Indecision
08. Cold Hearted
09. Ready To Rise
10. Vandallus (Tape EP bónusz)

Az album megjelenik CD-n és digitálisan, valamint limitált bakeliten. Az első két ízelítő, a 'Barricade' és az 'Outbreak' című számok hivatalos klipje lentebb elérhető.

Alább megtekinthető a banda korábbi, 'Heart Attacker' című single-dalának hivatalos live-videója, valamint meghallgatható a 'Bad Disease' album 'Infected' című száma:


Harmadik stúdiólemezét adja ki a Midnight egyes tagjai alkotta VANDALLUS - itt az 'Outbreak' címadó dalának videoklipje!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.