Normál verzió

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Bemutatta új videoklipes dalát a CRIMSON THRONE: 'The Resilience Of Life'

2019-10-30
A brit atmoszférikus black metal banda - a 2018-as nagylemeze, az 'Of Void & Solitude' folytatásaként adja ki új, két-számos kislemezét, ami a 'The Resilience of Life & Death' címet kapta.

A 7 hüvelykes bakeliten és digitálisan is megjelenő 'The Resilience of Life & Death' 2019. november 8-án lát napvilágot, az Apocalyptic Witchcraft (EU) és a Red River Family (US) kiadók révén. Az új mini-lemezt Misha Hering hangmérnök közreműködésében vették fel, a Holy Mountain Stúdió falai között. A maszterizálást a Cult Of Lunából ismert Magnus Lindberg (Tribulation, Refused, Russian Circles, Bossk, Inhuman Nature) végezte el.

A kislemez első tétele, a 'The Resilience Of Life' itt elérhető hivatalos videó formájában:

A Crimson Throne a tavalyi évben készítette el első teljes értékű albumát. A banda debütáló nagylemeze ‘Of Void & Solitude’ címmel jelent meg 2018. október 19-én, az Apocalyptic Witchcraft kiadó jóvoltából.

Az albumot a Holy Mountain Stúdióban rögzítették és keverték véglegesre, Misha Hering hangmérnök társaságában. A maszterizálásra Amerikában került sor, az Audiosiege falai között, Brad Boatright (Beastmilk, Corrosion Of Conformity, Nails, Obituary, Yob) révén.

Míg a Crimson Throne demó-EP-je (ami lentebb egészében meghallgatható) Hegel-i szemszögből közelítette meg az emberi történelmet, addig az 'Of Void & Solitude' album (ami lentebb szintén meghallgatható elejétől a végéig) az emberek szenvedéséről, fájdalmairól és elnyomásáról mesél, különféle kultúrák és korszakok távlatában.

A Crimson Throne felállása így néz ki:

TH - basszusgitár, ének
AM - gitár, vokál
DT - gitár, "noise"
DM - dobok, ütős hangszerek

A Crimson Throne Facebook-oldala itt érhető el.

 


Bemutatta új videoklipes dalát a CRIMSON THRONE: 'The Resilience Of Life'
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.