Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

AVENGER - először jelenik meg bakeliten a 'The Slaughter Never Stops' album

2018-08-05
A legendás NWOBHM banda újra kiadja visszatérő, 2014-es nagylemezét.

Metal, classic metal, thrash metal... NWOBHM! Ezekbe a műfajokba sorolható be az Avenger együttes. Márpedig ez a banda mesterien űzi ezeket a stílusokat; sőtmitöbb, az egyiknek (NWOBHM) pionírja is, immáron három évtizede.

Az Avenger első két albuma, a 'Blood Sports' (1984) és a 'Killer Elite' (1985) nemrégiben jelent meg újra, CD formájában, a Dissonance Productions, LP-n pedig a Back On Black Records jóvoltából. A reissue-kat korábban kiadatlan, ritkaságnak számító bónusz dalokkal és fotókkal teli szövegkönyvekkel egészítették ki (minderről bővebben itt írtunk).

A sorozat most folytatódik: az Avenger harmadik, visszatérő albuma, 'The Slaughter Never Stops' is megjelenik újra; méghozzá most először digipak CD-n és limitált LP-n. Az eredetileg 2014-ben megjelent lemez újrakiadásához vadonatúj borító is társul: az alább látható festmény Roberto Toderico (Tygers Of Pan Tang, Quartz, Mythra) műve.

Az újrakiadás CD-változatban szeptember 21-én lát napvilágot; LP-n pedig várhatóan az év végén jelenik meg. Ízelítőképpen lentebb meghallgatható az 'In Arcadia Go' című szám újrakevert változata:


AVENGER - először jelenik meg bakeliten a 'The Slaughter Never Stops' album
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.