Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Mexikóvárosban rögzített DVD-t a SEPTICFLESH - július végén jelenik meg az 'Infernus Sinfonica MMXIX'

2020-07-15
A görög extrém / szimfónikus metalisták bejelentették új DVD / Blu-ray kiadványukat.

A csapat 2019. február 2-án exkluzív teltházas koncertet adott Mexikóvárosban, a Metropolitan Színházban, ahol egy komplett nagyzenekarral (Symphonic Experience Orchestra) és két kórussal (Enharmonía Vocalis Choir, National University of Mexico Children’s and Youth Choir) kiegészülve álltak színpadra. Ezt a különleges koncertet egy jövőbeni DVD-n / Blu-rayen láthatjuk majd viszont: ez az 'Infernus Sinfonica MMXIX' című kiadvány, ami 2020. július 31-én jelenik meg.

A SepticFlesh közleménye így szól: "2019. február 2. egy történelmi esemény volt a SepticFlesh számára, mivel ekkor adtunk koncertet Mexikóvárosban, a teltházas Metropolitan Színházban. Történetünk során most először adtuk elő dalainkat teljes szimfónikus pompájukban, köszönhetően egy 100 zenészből álló nagyzenekarnak. Az egész koncertet filmre vettük, és most eljött az idő, hogy bemutassuk rajongóinknak mindezt, egy DVD / Blu Ray 5.1 kiadvány formájában, amit 'Infernus Sinfonica MMXIX' címmel láttunk el. Rettentően hálásak vagyunk azoknak az embereknek, akik lehetővé tették eme fantasztikus élmény megvalósulását, és akik révén meglehetősen sikeres lett ez a buli".

Az 'Infernus Sinfonica MMXIX' DVD előrendelési infói itt érhetők el.

A tracklista:
01. Intro
02. Portrait Of A Headless Man
03. Martyr
04. Prototype
05. The Pyramid God
06. The Enemy Of Truth
07. Communion
08. The Vampire From Nazareth
09. Dogma Of Prometheus
10. Lovecraft’s Death
11. Dante’s Inferno
12. Persepolis
13. A Great Mass Of Death
14. Anubis
15. Dark Art

A 'The Vampire From Nazareth' dal hivatalos felvétele, valamint a kiadvány hivatalos előzetese itt érhető el:

A SepticFlesh egyedi, szimfónikus, avant-gárd elemekkel és atmoszférákkal megspékelt extrém metal zenéje több százezernyi rajongót csábított magához a '90-es években. A fejlődés nem állt meg az új évezredben sem; lévén a banda olyan modernkori klasszikusokat dobott piacra, mint a 'Sumerian Daemons' (2002), a 'Communion' (2008), a 'The Great Mass' (2011), a 'Titan' (2014) és a legutóbbi, 'Codex Omega' (2017) című nagylemez, ami a többihez hasonlóan azt bizonyítja, hogy a banda kreativitása nem ismer határokat.

A SepticFlesh 2018 őszén kötött új lemezszerződést a Nuclear Blast kiadóval.

"Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy a világ egyik vezető kiadója, a Nuclear Blast Records igazolt le minket" - nyilatkozta a banda az új szerződés kapcsán. "A SepticFlesh mindig is egy keményen dolgozó, jövőbe tekintő banda volt, de ugyanakkor igyekeztünk meghagyni stílusunk tradícionális elemeit, és azokat ötvözni modern dark-feelinggel. Egy olyan partnerre volt szükségünk, aki teljes mértékig tisztában van ezzel; most pedig örömmel jelenthetjük be, hogy megtaláltuk őket, a Nuclear Blast személyében. Arról is hírt kell adnunk, hogy legutóbbi albumunk, a 'Codex Omega' továbbra is felkapott és kelendő; ezért a közeljövőben sem állunk le a turnézással és a Föld leigázásával!".

A SepticFlesh 2021 folyamán adja ki első, Nuclear Blast által gondozott albumát. Erről bővebb infók hamarosan...

A SepticFlesh jelenlegi felállása így néz ki:

Seth - brutál vokál, basszusgitár
Christos Antoniou - gitár, nagyzenekari hangszerelés
Sotiris V. - gitár, tiszta vokál
Kerim "Krimh" Lechner - dobok

A banda aktuális, 'Codex Omega' című albuma egy évvel ezelőtt, 2017. szeptember elsején jelent meg, Észak-Amerikában a Prosthetic, a világ többi táján pedig a Season Of Mist kiadó jóvoltából.


Mexikóvárosban rögzített DVD-t a SEPTICFLESH - július végén jelenik meg az 'Infernus Sinfonica MMXIX'
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.