Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Klip-premier: TNT - 'Not Feeling Anything'

2018-10-13
A veterán norvég hard rock banda nemrég kiadta első albumát, amin a spanyol származású Baol Bardot Bulsara énekel. A 'XIII' albumról most újabb klip jelent meg:

A TNT új, visszatérő stúdióalbuma június 8-án látott napvilágot a világ minden táján, 'XIII' címmel, az alább látható borítóval és dallistával:

01. We’re Gonna Make It
02. Not Feeling Anything
03. Fair Warning
04. It’s Electric
05. Where You Belong
06. Can’t Breathe Anymore
07. Get Ready For Some Hard Rock
08. People, Come Together
09. Tears In My Eyes
10. 17th Of May
11. Catch A Wave
12. Sunshine

Az első album-előzetes, valamint a 'Get Ready For Some Hard Rock' és a 'Tears In My Eyes' című szám itt érhető el, a 'We're Gonna Make It' szöveges videójával egyetemben:

A TNT 2017. november 22-én, szerdán lépett fel Oslo-ban, a Spektrum csarnokban (a Scorpions előzenekaraként). Ez volt az első koncert, amit Baol Bardot Bulsara énekessel adott a banda (rajongói felvételek lentebb).

A TNT korábbi közleménye így szól: "Beköszöntött az új éra a TNT történetében. Bemutattuk új énekesünket, Baol Bardot Bulsarát. Hatalmas köszönet mindenkinek, aki üdvözölte őt az Oslo-i Spektrum színpadán a múlt hét szerdán. Alig várjuk már az új, izgalmakkal teli évet; lévén új album és további koncertek várhatók!".

Baol videó-üzenetben a következőket nyilatkozta: "Nagyon boldog és hálás vagyok, hogy itt lehetek; része lehetek a TNT-családnak. Egy álmom vált ezzel valóra, mivel tinédzserkorom óta hatalmas rajongója vagyok a bandának. Mondhatnám úgy is, hogy TNT-n nőttem fel. Különös dolog ez a karma... De tényleg csak annyit szerettem volna mondani, hogy roppantul hálás vagyok a srácoknak és nektek is. Köszönöm a meleg fogadtatást, amit tőletek kaptam a Spektrum csarnokban, és persze a közösségi oldalakon. Nagyon kedvesek vagytok hozzám - örök hálám nektek. Azért vagyok itt, hogy méltó módon vigyem tovább a TNT örökségét. Remélhetőleg a közeljövőben találkozhatok mindannyiótokkal, és bulizunk együtt egy hatalmasat!".

A TNT tavaly októberben jelentette be, hogy ismét megvált eredeti énekesétől, az amerikai származású Tony Harnell-től, aki ezt megelőzően 2016 májusában egyesült újjá a bandával. (Harnell azóta bejelentette, hogy új Starbreaker albumon, valamint új szólólemezen dolgozik.)

A TNT turné-felállását jelenleg az eredeti gitáros, Ronni Le Tekrø, valamint Morten "Diesel" Dahl dobos, Roger Gilton billentyűs és Ove Husemoen basszusgitáros teszi teljessé.


Klip-premier: TNT - 'Not Feeling Anything'
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.