Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

TNT - ismét visszatért Tony Harnell


2016-05-22

Egy másfél év telt el azóta, hogy az énekes kilépett a veterán norvég hard rock bandából; most azonban bejelentették az újjáegyesülést.

A legfrissebb hírek szerint Harnell és a TNT gitárosa, Ronni Le Tekrø hamarosan nekilát az új album munkálatainak, de az még egyelőre nem biztos, hogy a banda többi tagja (Morten "Diesel" Dahl dobos és Victor Borge basszusgitáros) is részt vesz ebben a reunion-ban.

Harnell közleménye így szól: "Nagyon örülök, hogy újra együtt dolgozhatok Ronni-val, és remélem, a rajongók is hasonlóan boldogok emiatt. Már meg is kezdtük a 2017 elején esedékes amerikai és világkörüli koncertek leszervezését. Bízunk benne, hogy az elkövetkező években a lehető legtöbb országba és városba el tudunk jutni - talán olyan helyekre is, ahol még sosem jártunk!".

Harnell 2015 januárjában lépett ki ismét eredeti bandájából, a TNT-ből. Azév áprilisában pedig ő váltotta Johnny Solinger-t a Skid Row élén. Az énekesről néhány hónapja az is kiderült, hogy Magnus Karlsson (Primal Fear / Allen/Lande) gitáros és John Macaluso (TNT, Y. Malmsteen, Ark) dobos társaságában új Starbreaker albumot rögzít; de emellett szólóbandáját sem hanyagolja. Tony 2015 utolsó napjaiban kilépett a Skid Row-ból is - helyét az egykori Dragonforce énekes, ZP Theart vette át.

Harnell TNT-s elődje (és egyben utódja is), a brit Tony Mills énekes 2013 augusztusában lépett ki a bandából, három stúdiólemez, valamint számos intenzív skandináv, európai és amerikai turné után. Mills "a világ más tájain - Ausztrália, Japán - esedékes elkötelezettségeit", valamint "kedvezőbb irányzatú zenei projektjeit" hozta fel kiválásának indokaként. Erről bővebben itt írtunk.

Harnell 2012. június 2-án állt össze egy koncert erejéig a TNT-vel (ekkor még működött a Mills-féle felállás): a banda 30. évfordulós koncertjét a Trondheim-i Clarion Hotel-ben rendezték meg. Az eseményen a speciális szettlistát a Trondheim-i Szimfónikus Nagyzenekar (Trondheim Symfoniorkester) kísérte. Erről rajongói videók itt láthatók.
Az ünnepi koncert - melyen a banda vendégül látta többek közt a Twisted Sister énekesét, Dee Snider-t, Hank Von Helvete-t, valamint egy korábbi TNT-énekest, Dag Ingebrigtsen-t - 2014. szeptember 29-én került kiadásra CD és DVD formájában, '30th Anniversary 1982-2012 - Live In Concert With Trondheim Symphony Orchestra' címmel.


TNT - ismét visszatért Tony Harnell
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás