Normál verzió

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

'The House Of Suffering' címen új dalt és videoklipet mutatott be a THE CONVALESCENCE együttes

2019-06-26
A szimfónikus death metal / deathcore zenében utazó The Convalescence együttes a Unique Leader kiadótól igazolt nemrég át a Legend Recordings-hoz.

Az új lemezszerződés kapcsán Keith Wampler énekes elmondta: "Nagyon boldogok vaguynk, hogy egy olyan céggel dolgozhatunk együtt, akik tisztában vannak elképzeléseinkkel és hisznek a bandában, épp annyira, mint mi magunk. Mélyen belevetettük magunkat következő albumunk dalszerző / elő-produkciós munkálataiba - érzésünk szerint ez az eddigi legjobb munkánk".

Az örömhíreken felbuzdulva a banda rögtön fel is vett egy Korn-feldolgozást: a lentebb meghallgatható 'Coming Undone' átgondolásával a The Convalescence hű marad az eredeti klasszikushoz, de egyben megspékeli azt sajátos, jellegzetes stílusával, felvonultatván a tagok egyéni és kollektív készségeit.

Újonnan a banda bemutatott két vadonatúj, saját számot is, 'The Return' és 'The House Of Suffering' címmel. A 'The Return' (amiben a Cryptopsy jelenlegi énekese, Matt McGachy vendégszerepel) és a 'The House Of Suffering' a csapat következő, 'Monument of Misery' című nagylemezén kap helyet, amit 2019. június 28-án dob piacra a Legend Recordings kiadó.

A 'Monument of Misery' producere és hangmérnöke ezúttal is a neves Christian Donaldson (Cryptopsy) volt. A felvételek a montreali The Grid Stúdióban zajlottak. 

"Rettentően büszkék vagyunk az új albumra" - mondta a The Convalescence frontembere, Keith Wampler. "Kétségkívül ez az eddigi legjobb munkánk; annak pedig külön örülünk, hogy az első single-dalban a Cryptopsy-s Matt McGachy vendég-vokálozik! Hamarosan további új dalokat és további részleteket is közzéteszünk; figyeljétek a híreket!".

A 'Monument of Misery' című nagylemez - ami a lentebb részletesen leírt 'This is Hell' album folytatása - borítója és dallistája itt tekinthető meg:

A The Convalescence június végén indul észak-amerikai lemezbemutató turnéra; mégpedig a Reign, a The Breathing Process, a Forces és az A Feasting Beast társaságában. A teljes beosztás itt található meg.

A The Convalescence legutóbbi nagylemeze 2017 szeptemberében jelent meg. A 10-számos 'This is Hell' album producere John Burke (Forever In Terror, Captain Kid, stb.) volt. A felvételek a Vibe Stúdióban zajlottak. A keverést és a maszterizálást Christian Donaldson (Cryptopsy, Despised Icon, Beyond Creation, stb.) végezte, a híres The Grid stúdióban. Az alább látható lemezborító Coki Greenway műve.

A banda közleménye az album kapcsán így szól: "Nemrégiben igazoltunk át a Unique Leader Records-hoz, akik ezáltal hozzájárultak ahhoz, hogy kivitelezhessük eddigi legkeményebb, legsötétebb albumunkat, a 'This Is Hell'-t. Hiszünk abban, hogy ez a lemez minden eddigi munkákat felülmúlja, lévén a valahavolt legerősebb felállásunkkal rögzítettük. A 'This Is Hell' jóval death metalosabb, mint a 'Poison Words' és a 'The Process' volt, de persze ezen a lemezen is erősen érezteti magát a tipikus The Convalescence-hangzás, amit szimfónikus dallamok, Katie McCrimmon egyedi billentyű-játéka, és durva slam-es breakdown-ok alakítanak".

A 'This Is Hell' első ízelítőjeként jelent meg a 'Scum' című szám hivatalos klipje - ez lentebb elérhető, a teljes album-streammel egyetemben, amit a megjelenés napján tettek közzé.


'The House Of Suffering' címen új dalt és videoklipet mutatott be a THE CONVALESCENCE együttes
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.