Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Új videoklipet mutatott be a dán gitáros, Soren Andersen: itt az 'Agent Wells'!

2020-03-04
A skandináv gitárvirtuóz Soren Andersen nemrég nemzetközi lemezszerződést kötött a Mighty Music kiadóval, és piacra dobta vadonatúj szólólemezét.

Soren Andersen egy neves dán gitár-művész, aki többek közt tagja a Glenn Hughes-bandának, Jesper Binzer (D-A-D) zenekarának, valamint hosszú évek óta együtt dolgozik a White Lion legendájával, Mike Tramp-pel. Zenészi pályafutása mellett Soren egy magasan elismert producer, akinek a tulajdonában áll Dánia leghíresebb rock-stúdiója, a Medley.

Andersen 2019-ben világraszóló lemezszerződést kötött a (szintén dán) Mighty Music kiadóval, és bejelentette: új szólólemeze, a 'Guilty Pleasures' 2019. október 4-én jelenik meg LP-n, CD-n és digitálisan.

Andersen korábban így örvendezett: "Hivatalos! Nagyszerű nap ez számomra! A Mighty Music szárnyai alatt adhatom ki új, gitár-központú szólóalbumomat, 2019 őszén. Tíz dallamos és ütős gitár-rock nóta szerepel ezen a lemezen, olyan vendég-előadók közreműködésében, mint Chad Smith, Ida Nielsen és Marco Mendoza. Nem mellesleg még több neves dobos és basszusgitáros is hozzájárult ehhez a bombasztikus projekthez".

Andersen albumán többek közt olyan neves vendégek jutottak szerephez, mint Chad Smith (Red Hot Chili Peppers), Glenn Hughes, Marco Mendoza és Dane Ida Nielsen (Prince).

A 'Guilty Pleasures' első single-dala, a 'City Of Angels' lentebb elérhető hivatalos videoklip formájában, amit a hollywoodi Venice Beach környékén forgattak.

A 'Guilty Pleasures' második nyilvános dala / videoklipje - amit egy trópusi hangulatú természet-parkban forgattak -, a 'Bird Feeder' alább tekinthető meg. Ebben a dalban Chad Smith (Red Hot Chili Peppers) dobol és Glenn Hughes basszerozik. Lentebb elérhető ez, valamint a 'Skybar' című szám hivatalos videója.

2020 márciusának elején Andersen bemutatta az 'Agent Wells' dal hivatalos klipjét is - íme a premier:


Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.