Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Itt a svéd MASS WORSHIP zenekar új playthrough-videoklipje, a 'Serene Remains'!

2020-07-16
A Mass Worship egyedi és extrém dark-metal zenéjével gazdagítja a skandináv metal-színteret.

A 2018 januárjában alakult, stockholmi székhelyű Mass Worship zenekar - annak ellenére, hogy viszonylag új formációról van szó - tagjai veteránnak mondhatók; lévén a múltban más-más bandákkal aktívan stúdióztak és turnéztak. De nincs ez másképpen a Mass Worship esetében sem...

Miután megjelent a banda bemutatkozó, 'Spiritual Destitution' című single-dala (Isolation Records), elkezdődött a turné-időszak, melynek során olyan neves zenekarok előtt állhattak színpadra, mint a Vader, a Comeback Kid, a Malevolence és az Implore. Ezidő alatt persze megállás nélkül dolgoztak debütáló nagylemezükön, aminek gondozását végül a Century Media Records vette kézbe.

A lemezszerződés kapcsán a banda tagjai korábban így nyilatkoztak: “Nagyon boldogok vagyunk, hogy a Century Media Records-szal köthettünk világraszóló lemezszerződést! Hatalmas megtiszteltetés számunkra, hogy a világ egyik legjelentősebb metal-kiadójának partnerei lehetünk, és olyan titánokkal szerepelhetünk egy névsorban, mint az At The Gates, a Napalm Death, az Arch Enemy, az Entombed A.D. és a The Haunted. Keményen dolgoztunk debütáló lemezünkön, és alig várjuk már, hogy végre megoszthassuk veletek ezt a súlyos művet!”.

A bandáról elnevezett debütáló album 2019. október 18-án jelent meg, digipak CD-n, digitálisan, bakeliten és különféle szettek formájában. A borító és a dallista így néz ki:

01. Celestial
02. Spiritual Destitution
03. Sibylline Divination
04. Serene Remains
05. Below
06. Proleptic Decay
07. Dreamless Graves
08. Downpour

A Mass Worship együttesre egyébként a fentebb említett zenekarok egyes tagjai is elismeréssel néznek: Tomas Lindberg (At The Gates), Marco Aro (The Haunted) és Jonas Renkse (Katatonia, Bloodbath) egyaránt nagyra méltatta ezt a bandát.

Lentebb elérhető a korábban kislemezként már megjelent 'Spiritual Destitution' című szám újrarögzített változata, ami felkerült a nagylemezre is. Emellett lentebb elérhető a 'Celestial' és a 'Proleptic Decay' című dalok videoklipje, valamint a 'Dreamless Graves' 2020 márciusában megjelent kisfilmje, a 'Sibylline Divination' szöveges videója, majd pedig a 'Serene Remains' gitáros és basszusgitáros playthrough-videója is.


Itt a svéd MASS WORSHIP zenekar új playthrough-videoklipje, a 'Serene Remains'!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.