Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

LORNA SHORE - instrumentális formában is megjelenik a 2020-as 'Immortal' album

2021-02-18
Az amerikai szimfónikus deathcore band instrumentális változatban is piacra dobja aktuális, 'Immortal' című albumát.

Az 'Immortal' album teljes egészében instrumentális változata 2021. március 5-én lát napvilágot, az ismert digitális platformokon és az online zeneszolgáltatók kínálatában.

Hogy mire kell számítani az 'Immortal' vokál nélküli változatán, azt remekül tükrözi a 'Death Portrait' című szám dobos playthrough-videója, amit Austin Archey ad elő:

Az eredeti 'Immortal' album 2020. január 31-én jelent meg. A hivatalos közlemény szerint egy "sokkolóan sötét, szimfónikus és epikus zenei elemekkel felszerelt deathcore-anyagot" kaptak a rajongók.

A 2010-ben alakult Lorna Shore 2012-ben adta ki bemutatkozó, 'Bone Kingdom' című EP-jét; egy évvel később pedig megjelent a 'Malificium' mini-album, ami 3. helyen debütált az iTunes Metal toplistán. A Lorna Shore azóta minden kiadványával azt bizonyítja, hogy egy folyamatosan fejlődő, leküzdhetetlen erővel; egy élőben és stúdióban is mérhetetlenül ütősképes bandával van dolga a közönségnek. A 2017-es 'Flesh Coffin' albummal a csapat eltávolodott eredeti deathcore-gyökereitől, és egy külső ráhatásoktól, tredektől mentes modern metal bandává váltak.

"Új albumunkkal azzá váltunk, amik lenni akartunk, és ez nem csupán a korai hatásaink eredménye. Az 'Immortal' a legújabb fejezete történetünknek - és ez igaz ránk egységes zenekarként, különálló zenészekként és emberekként egyaránt" - nyilatkozta Adam De Micco gitáros.

Az 'Immortal' egyébként a banda első albuma, amin a 2018-ban érkezett C.J. McCreery (ex-Signs Of The Swarm) énekel (aki a Chelsea Grin zenekarba igazolt Tom Barber helyét vette át). A Josh Schroeder (Battlecross, King 810, For Today) producerrel a Random Awesome Stúdió falai között rögzített album egyben a csapat első kiadványa, ami a Century Media Records égisze alatt jelent meg.

A tracklista:
01. Immortal
02. Death Portrait
03. This Is Hell
04. Hollow Sentence
05. Warpath Of Disease
06. Misery System
07. Obsession
08. King Ov Deception
09. Darkest Spawn
10. Relentless Torment

Lentebb elérhető a korábban már bemutatott 'Darkest Spawn' és 'This Is Hell' dal / videoklip; itt pedig a legfrissebb produkció, a 'Death Portrait' kisfilmje, amit a banda első észak-amerikai headliner turnéján forgattak:

Nemrég megjelent az album címadó dalának Joey Durango által rendezett videoklipje és a 'King Ov Deception' kisfilmje is:


LORNA SHORE - instrumentális formában is megjelenik a 2020-as 'Immortal' album
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.