Normál verzió

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Bejelentette negyedik, 'The Entombment of Chaos' című albumát a SKELETAL REMAINS - itt az új klipes dal, az 'Illusive Divinity'!

2020-07-11
A Century Media Records adja ki a kaliforniai death metal banda 4. stúdióalbumát, 2020. szeptember 11-én.

A Skeletal Remains 2011-ben alakult, eredetileg Anthropophagy néven. A névváltoztatást követően két nagysikerű stúdióalbumot adtak ki a német FDA Rekotz szárnyai alatt; eközben pedig megállás nélkül feljesztették készségeiket az intenzív turnék során. 2018-ban új fejezethez érkezett a banda karrierje; ugyanis a Century Media kiadó igazolta le őket. E neves cég közreműködésében jelent meg a csapat eddigi legnagyobb sikerű, 'Devouring Mortality' című albuma (amiről bővebben itt írtunk), aminek promóciójával többek közt az Obituary, a Hatebreed, a Municipal Waste, a Power Trip és a The Black Dahlia Murder előzenekaraként turnézott a Skeletal Remains. Ennek köszönhetően még szélesebb körökben ismertté és kedveltté vált a banda világszerte.

Két év és megszámlálhatatlan mennyiségű koncert telt el és zajlott le; a kaliforniai death metal alakult most pedig büszkén jelenti be a 'Devouring Mortality' folytatását. Az új album 2020. szeptember 11-én lát napvilágot, 'The Entombment of Chaos' címmel, szintén a Century Media Records jóvoltából.

A banda közleménye így szól: "Úgy döntöttünk, hogy ezúttal is Dan Seagrave-vel és Dan Swanö-vel dolgozunk a lemezborító, valamint a keverés / maszterizálás tekintetében, mivel rettentően elégedettek voltunk a páros munkájával a legutóbbi albumunk esetében is. Erre az új albumra egyébként az előzőnél több héthúros gitár-téma került fel; ezáltal pedig összességében keményebb hangzású lett az anyag. Ezen felül még több agressziót és brutalitást igyekeztünk belevinni a dalokba, annak érdekében, hogy az album extrémebb hatású legyen, és felülmúlja első három lemezünket. Ezért magunkkal hoztuk jóbarátunkat, Charlie Koryn dobost (Funebrarum, Ascended Dead), hogy sajátos játékával járuljon hozzá az anyag erősségéhez. Nagyon büszkék vagyunk a végeredményre, és már alig várjuk, hogy végre megoszthassuk mindezt a death metal műfaj rajongóival!".

A 'The Entombment of Chaos' album megjelenik gatefold LP-n (CD-vel kiegészítve), limitált digipak CD-n, sztenderd CD-n és digitális változatban. A borító és a tracklista így néz ki:

01. Cosmic Chasm (intro)
02. Illusive Divinity
03. Congregation Of Flesh
04. Synthetic Impulse
05. Tombs Of Chaos
06. Enshrined In Agony (instrumentális)
07. Dissectasy
08. Torturous Ways To Obliteration
09. Eternal Hatred
10. Unfurling The Casket
11. Stench Of Paradise Burning (Disincarnate feldolgozás) [bónusz track]

Az első ízelítő, az 'Illusive Divinity' című szám szöveges videoklipje alább elérhető el, ízelítőképpen az album előrendeléséhez.

"Nagyon izgatottak vagyunk, hogy végre megoszthatjuk veletek új albumunk, a 'The Entombment of Chaos' első ízelítőjét, a nyitó-dalt. Érzésünk szerint ez remek bevezetés az albumhoz, és tökéletes előzetes mindahhoz, amire a lemez további részén számítani kell. Az 'Illusive Divinity' magasabb rendű lények magasabb rendű szándékairól mesél. Elhitetik velünk, hogy ők valamiféle isteni entitások, akik megváltást hoznak az emberiség számára. Reméljük, élvezitek, amit hallotok!".

A Skeletal Remains aktuális felállását Chris Monroy énekes-gitáros, Mike De La O gitráros, Noah Young basszusgitáros és Charlie Koryn dobos alkotja.

Bővebb infók, hírek, egyebek a bandáról itt olvashatók.


Bejelentette negyedik, 'The Entombment of Chaos' című albumát a SKELETAL REMAINS - itt az új klipes dal, az 'Illusive Divinity'!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.