Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Áprilisra várható Blaze Bayley új albuma, a 'War Within Me'

2021-01-23
Az Iron Maiden volt énekese, Blaze Bayley bemutatta 11 szólóalbuma borítóját és dallistáját.

Blaze Bayley új stúdióalbuma, a 'War Within Me' 2021. április 9-én lát napvilágot, 6 különféle változatban (többek közt CD-n, LP-n és box-szettben). Az előrendelési infókat itt lehet megtalálni.  

Az új albumot teljes egészében maga Blaze Bayley, illetve Christopher Appleton írta és producelte. A hanganyag maszterizálását Ade Emsley (Iron Maiden, Tank, British Lion, Voodoo Six) végezte el.
A 'War Within Me' munkálatai 2020 folyamán zajlottak, Blaze házi stúdiójában (West Midlands) és Christopher Appleton saját stúdiójában (Greater Manchester). A dalokat a Blaze-banda állandóvá vált feállása - vagyis az Absolva zenekar tagjai (a gitáros Appleton, a dobos Martin McNee, a basszusgitáros Karl Schramm) - adja elő.

Habár a 'War Within Me' nem koncepcionális album, a dalok egységesen pozitív üzenetet hordoznak magukon. Blaze saját szavaival ezt így fogalmazta meg: "Ez egy olyan album, amit ha elkezdek hallgatni, pozitív érzések töltenek el. Bármelyik dal is választod, mindegyik jóérzést hordoz magában. Mi, metalzene iránt rajongók sokszor furcsák, mások és különlegesek vagyunk, és ez az album (ahogy azt a koncerteken is el szoktam mondani a 'Futureal' felvezetéseképpen) arról szól, hogy a jövődet Te magad tartod, a saját kezedben. Ez olyavalami, ami minden embert összeköt a koncertjeimen...".

A 'War Within Me' alább látható lemezborítója az Akirant Illustration műve:

A tracklista:
01. War Within Me
02. 303
03. Warrior
04. Pull Yourself Up
05. Witches Night
06. 18 Flights
07. The Dream Of Alan Turing
08. The Power Of Nikola Tesla
09. The Unstoppable Stephen Hawking
10. Every Storm Ends

Hamarosan jönnek a további részletek az új Blaze-lemez kapcsán...

Bayley ezt megelőzően egy nagyszabású album-trilógiát jelentetett meg, 'Infinite Entanglement' címen. Ezt követte a 'Live in Czech' című koncertlemez, ami 2020. április 3-án látott napvilágot. Minderről bővebben itt írtunk.


Áprilisra várható Blaze Bayley új albuma, a 'War Within Me'
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.